• Hosszú Katinka úszóbajnoknő nagypapája interjút adott a Storynak, amelyből sok érdekes apróság kiderül az olimpikon unokáról, de valószínűleg az a legaranyosabb része a beszélgetésnek, amelyben Bakos úr arról beszél: Hosszú sose doppingolt, leszámítva, hogy olykor öt virslivel ette a paprikás krumplit.
  • A Story szerint továbbá Vastag Csaba szóba állt egy nővel a Sziget VIP-ben, és beszélgetésüket jobban élvezte, mint Rihanna koncertjét, amit nem annyira csodálunk.
  • A Hajdú-Sarka házaspár drámájáról a Story azt írja, mindent megoldhat egy új házassági szerződés (az előzőt évekkel ezelőtt összetépték), de Sarka Katának vannak titkos feltételei is. Ez nagyon sejtelmesen hangzik, de sajnos mindannyiszor hiába kerestük Hajdú Pétert és Sarka Katát, egyikük sem kívánt nyilatkozni a magánéletükről, úgyhogy titokban maradnak az összeköltözés részletei.
  • A Blikk és a Bors is azt írja, hogy Ganxsta Zolee nagyon szomorú, mert szakítottak a barátnőjével, akit Petrának hívnak. A rapper állítólag számtalan szomorú üzenetet írt ki erről szerda este a Facebookjára, de most megnéztük, és azóta törölhette őket. 
  • A   Bors   folytatja a tegnap megkezdett cikksorozatát, amelyben egy nem nevesített, házas színésznővel folytatott szerelmi kapcsolatáról vall név nélkül egy nő. (A Hot! leleplező anyaga óta nem láttunk ilyet!)   A cikk konklúziója: lehet, hogy mégsem szakítottak örökre, de az biztos, hogy sokszor veszekedtek, és nem tudjuk, mi lesz velük. Oké.