Új nap, újabb fontos hírek. Természetesen ma is végigpörgettük a külföldi és hazai hírességek közösségi oldalait, hogy önhöz csak a lényeg jusson el.

Lényeges például, hogy az egy hete még Ibizán nyaraló Vajna Tímea, az élete legnehezebb szakaszában élő Sarka Katával ünnepelt valahol, valamit. Nézze el, hogy a videó beforgatása nem sikerült maradéktalanul, és koncentráljon inkább a zenei élményre! Megéri!

Love u girls @katasarka @j.u.d.i.t.f

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

Ha már zene, Selena Gomez is turnézik, és az Instagramjára feltöltött fotó alapján valamennyivel jobban odateszi magát a színpadon, mint azt mondjuk Rihanna tette a Szigeten.

@revivaltour

Selena Gomez (@selenagomez) által közzétett fénykép,

Mindeközben Victoria Beckham a Vouge-nak adott hosszabb interjút, amihez persze fotók is készültek. Azontúl, hogy Victoria Beckham továbbra is lehetetlenül vékony, önre bízzuk a döntést, hogy vajon húzott-e a bugyit a fotózáshoz avagy sem?

Thank you Anna and everyone @voguemagazine for your support. #VBxEsteeLauder @EsteeLauder @normanjeanroy X VB

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által közzétett fénykép,

Jakabos Zsuzsanna még Rio de Janeiroban van, ahol fotózkodott egyet a Krisztus szoborral, de nem csak emiatt irigyelheti. Hanem

a nagyon izmos és nagyon lapos hasa miatt is.

#rio2016 #olympics #christtheredeemer #corcovado #lovebrazil

***• ZSUZSANNA JAKABOS •*** (@zsuzsubell) által közzétett fénykép,

Jakabos hátterét ma csak Horváth Éva tudta überelni. A modell/műsorvezető nagyon sok és feltehetően nagyon hangos ludat talált egy helyen.

#ludasmatyi#falunap#magyarig#instahun#magyarinstakozosseg

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által közzétett fénykép,