Most derült ki, hogy Kendall Jenner annyira irtózik az apró lyukaktól - nem vicc -, hogy rájuk se tud nézni. Van ilyen, úgy hívják, hogy Trypophobia. Ezzel kapcsolatban összeszedtük, hogy mitől félnek más hírességek.

Elsőként itt van a szupermacsó, David Beckham, aki ránézésre egy rettenthetetlen palinak tűnik, pedig ő is ember, és neki is van egy fóbiája. Attól fél, hogy nyilvánosan megtámadja egy sereg madár.

Van olyan színésznő, akire a liftezéstől jön rá a para. Jennifer Love Hevitt az, aki mindig inkább a lépcsőt választja.

A házasságon belüli erőszak vádját 7 millió dollárral elsimító Johnny Depp a bohócoktól fél. Nem ritka fóbia, a Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe, valamint Puff Daddy, azaz P. Diddy is ezzel a betegséggel él együtt, de Depp úgy próbál úrrá lenni félelmén, hogy bohóckellékekkel bástyázza magát körbe.

Azt hiszi, hogy senki sem fél a mosómedvéktől, ezektől a cuki, kis állatoktól? Dehogynem, Katie Holmes szerint elég ijesztő oldala is van ezeknek a szőrgombócoknak.

Oké, Kendall Jenner lyukfóbiáját leszámítva ezekről azért már mindenki hallott, illetve Holmes esetében is érthető, hogy valaki nem szeret egy állatot. Úgyhogy most jöjjön Kylie Minouge és az ő ruhafogasoktól való tisztes távolságtartása.

Illetve egy kis színes összeállítás:

  • Madonna a mennydörgős, villámlós viharoktól fél. Erre is van orvosi szakzsargon: Astraphobia.
  • Matthew McConaughey a forgóajtóktól és az alagutaktól fél.
  • Pamela Anderson a tükröktől fél. De akkor hogyan sminkeli ki magát?
  • Cameron Diaz és a kilincsek sincsenek túl jó viszonyban. Nem szereti megfogni őket, ezért a könyökével szokta kinyitni/becsukni az ajtót.
  • Billy Bob Thonrton az antik bútorokat tartja visszataszítónak, de annyira, hogy enni sem tud, ha egy ott van a közelében. Sőt! Kiborul és fuldokolni kezd, ha mondjuk egy reneszánsz korból származó asztalt lát.