Újra Való világ, most épp powered by Big Brother, de utóbbi nem sokat változtat az RTL reality-jén, most is ugyanaz a forgatókönyv: egy bekamerázott ház egy halom emberrel, akik várhatóan furcsán fognak viselkedni.

Egy nappal a kezdés előtt már kiderült, hogy a beköltözők közt ott van egy YouTube-sztár, VV Tivy, illetve VV Lóri és egy legújabb VV Zsófi,

de most a maradék öt játékos személye is kiderült a pénteki Fókuszból:

VV Mici

VV Mici néven fut, viszont Noémi néven említi őt a Blikk, aminek azt nyilatkozta a Való világ villájába beköltöző lány, hogy egy ideig Svájcban volt escort, vagyis az ő esetében még azt sem kellett kivárni, hogy beköltözzön, máris tudunk mindent.

VV Dina

Róla egyelőre annyit tudni, hogy Szlovákiában pultozik.

VV Krisztián

Hobbija a gyúrás, és ez elég is.

VV Soma

A Fókusznak csak annyit mondott, szerinte a bezártsággal nem lesz gond, mert körül lesz véve rajta kívül még tizenvalahány hülyével.

VV Vivien

Egyértelműen ő a legszórakoztatóbb figura az összes közül – legalábbis egyelőre – már a Fókusz riportjában teljesen megőrült, és kijelentette, hogy rengeteg dolog idegesíti őt, szóval konfliktus az lesz bőven.

Update:  A Fókuszban bemutatott VV Krisztián helyett végül  VV Dávid költözött be , azt viszont egyelőre nem tudjuk, hogy VV Krisztiánt is láthatjuk-e a villában.