Augusztus 27-én indul a Való világ 8, bonyolultabb nevén a Való világ powered by Big Brother – amit ha Nádai Anikó minden este többször is ki fog mondani a következő hónapokban, karácsonyra valószínűleg idegösszeroppanást kap.

Természetesen már most kezdenek kiszivárogni az infók az új villalakókról.

Azt már a Való világ-villa bejárásakor megtudhattuk, hogy egy YouTube-sztár is ott lesz a beköltözők közt, bizonyos Tiv Tivy, akit mostantól VT Tivy-nek kell szólítani, megnyilvánulásait pedig érdemes fenntartásokkal kezelni.

Rajta kívül már meg lehet találni Facebookon két másik beköltözőt is:

Egyikük egy bizonyos VV Zsófi – mert Való világ nem múlhat el anélkül, hogy ne lenne benne legalább egy Zsófi. A Bors tudni véli, hogy ő az a lány, akivel megcsalta Demcsák Zsuzsát az egyik exe, de hogy melyik és mikor, azt már nem fejtették ki.

Az egyelőre nem túl hivatalosnak tűnő oldal, a Valóvilág 8 Online közvetítés pedig azt írja róla, hogy nem egy híres emberrel volt már intim kapcsolata.

A harmadik beköltöző VV Lóri, akiről egyelőre csak annyit tudni Facebook-oldala alapján, hogy erősen hasonlít Channing Tatumra. Na meg a Bors úgy tudja, hogy modellkedik és egy ideig járt Szorcsik H. Viktóriával.

Ne felejtse, szombat este indul az új Való világ, méghozzá egyszerre a TV2 éneklős reality-jével, a Star Academy-vel. És hogy egyikről se maradjon le, mi mindkettőt percről percre közvetítjük majd.