Látta frenetikus lapozgatónkat a Hot magazin születésnapja alkalmából tartott buliról? Ha nem, itt bepótolhatja a mulasztást, ha pedig igen, akkor biztos rögtön sejtette, hogy most ez a parti lesz a témája a heti trendnek. Nem volt ugyanis benne az összes fotó a csütörtöki lapozgatóban, mert a legszebb, leginkább figyelemre méltó ruhákat viselő nőket külön is lefotóztunk az erre szolgáló promóciós felület, más néven fotófal előtt. Szóval az alábbi képeket még garantáltan nem látta, pedig nagyon is érdemes megnézni, hogy mi mindent vett fel ez a hat nő erre a jeles alkalomra.

Görög Zita

Szerkesztőségünk egyik tagja külön felhívta rá a figyelmet: Görög Zita pólóján mosolygó szusik vannak. Ez az állítás egyrészt igaz, másrészt nagyon nehéz kiejteni („mosolygó szusik”! próbálja meg háromszor gyorsan kimondani egymás után!), de méginkább meglepő, hogy ez a ruhadarab mennyire jól áll a műsorvezetőnek. Mondjuk egy kicsit lehetne hosszabb, mert oldalt kiszabadult a széle az elegáns szoknyából, amit jobban csak a képre kattintva tud megnézni. Már csak azért is érdemes klikkelni, hogy megcsodálhassa Görög Zita remekül összehangolt, ezüstszínű kiegészítőit!

Détár Enikő

Rózsaszín és narancssárga, ráadásul Détár Enikő hajszínével! Na ezt az összhatást lehet, hogy nem mindenki bírja migrénes roham nélkül, de a heti trend hagyományosan karikírozni szokta azokat, akik folyton csak feketében járnak és lelkesen üdvözöl mindenkit, aki bátran választ színt. Szóval mi részünkről most Détár Enikőt is lelkesen üdvözöljük, nekünk ez úgy bejön, ahogy van, de persze az utolsó szó most is öné, az olvasóé lesz az oldal alján!

Fésűs Nelly

Détár Enikőt akár párba is állíthatnánk Fésűs Nellyvel, mert mindkettőjük ruhája egzotikus növényi mintákkal operál. Csak amíg Détárnál a narancs-rózsaszín-lila árnyalatok dominálnak, addig Fésűs Nelly színésznőnél a zöld a legmeghatározóbb. Teljesen biztosak vagyunk abban, hogy erről a ruháról nem csak nekünk jut eszünkbe Jennifer Lopez legendás, zöld, grammys Versace-estélyije 2000-ből, sőt, kifejezetten reméljük, hogy szándékos az utalás. Pont ez az egyik legjobb ebben a ruhában, hogy csak tisztes távolból idéz egy nagy elődöt, de egyébként meg újnak, frissnek és menőnek hat, mondjuk egy kicsit körbelengi a butikos aura a '80-as évekből, dehát ugyanez a Versacéra is jellemző időnként. A haj az, ami nekünk kicsit túl szigorú ehhez a szetthez, de reméljük, Fésűs Nelly elnézi nekünk, hogy nem csak azt tesszük szóvá, ami tetszik, hanem azt is, ami kevésbé.

Medveczky Ilona

Medveczky Ilonáról azért nehéz bármit is írni, mert ő saját, külön világot képez, teljesen értelmetlen másokhoz hasonlítani őt, és nem nagyon lehet róla érvényeseket mondani olyan szavakkal, mint szép, menő, vonzó, elegáns vagy ezek ellentétei. De azért van egy szavunk, ami szerintünk remekül leírja Medveczky Ilonát: lenyűgöző. Hozta ő a formáját ezen az estélyen is, rendesen csillog mindene, aminek csillognia kell, Medveczky Ilonával nem lehet vitatkozni. Megnézni viszont kötelező.

Nyári Diána

A végére egy színész- és egy énekesnőt hagytunk, akik Détár Enikő és Fésűs Nelly kettőséhez hasonlóan szintén párba állíthatók egymással, mert hasonlóan voltak felöltözve. Mindkettejüknél a fekete az alapszín, és mindketten egy nagy, színes mintákkal érdekessé tett maxiszoknyát vettek fel. Nyári Diánánál azonban a sziluett nem mindennapi, hiszen a magasított derekú szoknya és a hiányzó aljú felső miatt kicsit úgy néz ki, mintha a melle alatt rögtön a dereka következne - ez nyilván szintén olyasmi, ami vagy bejön önnek, vagy nem. Abban viszont nem lehet vitát nyitni, hogy ez a minimálsmink a vörös rúzzsal döbbenetesen jól áll Nyári Diánának.

Muri Enikő

Ki tetszik a legjobban?

A lényeget Muri Enikő fotójáról is levágtuk fent, szóval kérjük, nézze meg egy kattintással az egész fotót, ha eddig nem tette volna! A lényeg ugyanis ezúttal is egy fekete alapon nagy, színes mintákkal tobzódó maxiszoknya, csak most nem Nyári Diána visel egy ilyet, hanem az X-faktorból ismert Muri Enikő.

A látványos szoknya fölé ő is egy teljesen semleges, szinte uncsi felsőt vett, igaz, az övé ujjatlan. Nekünk tetszik, ahogy a szoknya sok merész színe közül a kéket visszatükrözi a nagy fülbevaló, ha már a smink és a köröm kevésbé élénk színekkel operál – bizonyára önnek is feltűnt ez az apró, mégis hangsúlyos részlet. Ha végignézte a fotókat, kérjük, szavazzon, kíváncsiak vagyunk, az olvasók ezúttal kit hoznak ki legszebbnek! Szálljon be ön is egy kattintással!