A hét legfontosabb celebeseménye a Televíziós Újságírók Díjátadója volt, aminek egyrészt jó lenne valami nevet adni idővel, mondjuk egy olyat, mint az, hogy Emmy, hogy könnyebben lehessen beszélgetni róla, és ami másrészt simán Magyarország legelegánsabb eseményei közé tartozhatna, de csak a közelébe jön a célnak, nem éri el azt. Ez valószínűleg inkább a résztvevőkön múlott, kevésbé a szervezőkön, mindenesetre hiányoztak az olyan klasszikus gálás estélyik, amikből legutóbb a Glamour gálán láttunk pár elég szépet. De ami még jobban fáj: gyakorlatilag senkinek sem jutott eszébe izgalmasabb annál, mint hogy elegancia=fekete. Ördög Nóra lógott csak ki a sorból egy kicsit, de valószínűleg ő is rossz irányban.

Ónodi Eszter

Ónodi Eszter mindig gyönyörű, most is az volt, sőt, díjat is kapott. De azért lássuk be, hogy ebben az öltözékben az a legizgalmasabb, hogy Ónodi Eszter viseli éppen. Vagy ha valaki az ilyesmire izgul, akkor még esetleg az, hogy a kivágásnál mintha kilátszana egy négyzetcentiméternyi melltartó. A szürke négyzetekből álló táska véletlenül jobban harmonizál a frissen elnyert, kicsit aftershave alakú díjjal, mint magával az öltözékkel, de a részleteket jobban meg tudja nézni, ha a képre kattint. Lehet, hogy velünk van a baj, de valahogy az jutott eszünkbe, hogy egy nyári napon tartott temetésre milyen jól passzolna ez a szett.

Döbrösi Laura

Ónodi Eszter mellett Döbrösi Laura is az Aranyélet című sorozat szereplője, és alapvetően Döbrösi Laura is feketében volt, de azért még az övé az egyik legérdekesebb öltözék a fekete-fehér geometrikus minta miatt. Talán véletlen, talán ezt szereti Döbrösi, a tény mindenesetre az, hogy a fiatal színésznő a sorozat premierjén is egy olyan klepetusban volt, aminek a szabása titkot csinál abból, milyen alakja van a ruha viselőjének. Valószínűleg sokkal kevésbé hatna elegánsnak ez az öltözék, ha Döbrösi haja nem lenne feltűzve, a gyászos feketeségből a vörös ajkak és a vörös ridikül integetnek le közösen a fotóról.

Nyári Diána

A többiek a feketét nem vörössel kombinálták, Nyári Diána kiegészítői például ezüstös színűek. Bár ez a ruha is csupafekete, az biztos, hogy van benne egy olyan megoldás, amit azért nem szoktunk minden nap látni: most természetesen a háromszögekből összeálló szoknyára gondolunk. Van benne valami jelmezes, de van benne valami félelmetes is, ha már az ember ragaszkodik a csupafeketéhez, akkor tényleg legalább egy ilyen ruhát vállaljon be.

Madár Veronika

Madár Veronika ruhájának tökéletes sziluettje így feketében kicsit Morticia Addamst idézi, de persze hozzá szeretnénk tenni azonnal, hogy Morticia Addamst idézni szerintünk mindig, minden helyzetben jó dolog. A legmeglepőbb ezen a ruhán, hogy az öv úgy néz ki, mint egy függönyzsinór, és nehogy elfelejtsük említeni a hajat: Madár Veronika frizurája volt a leginkább megcsinálva, elegáns is, különleges is, ha csak a hajakat néznénk, nálunk valószínűleg ő nyerne.

Görög Zita

Görög Zita mintha nem tudta volna előre, hogy ez most mennyire lesz egy elegáns esemény. Szűk nadrágja csodálatosan néz ki, érdekes rajta a két álzseb meg az a tény, hogy miért nem tett bele övet, de mondjuk egy igazi gálára egy ilyenben nem nagyon lehet elmenni. Vagy esetleg akkor mégis, ha az ember egy különleges felsővel kombinálja, és Görög Zita persze ezt tette ezzel a rakottszoknyaujjú blúzzal. A cipője is érdekes, érdemes közelebbről megnézni a nagyításban. Egyrészt mert közelről elegánsabbnak néz ki, másrészt mert érdekes a kivágás a cipő belső oldalán, ami kicsit szandált csinál ebből a lábbeliből.

Ördög Nóra

Ki volt a legszebb?

Na Ördög Nóra az egyetlen olyan nő a hat közül, aki erre az eseményre felvett egy olyan ruhadarabot, ami nem fekete. Kár, hogy ez a ruhadarab pont egy farmering. A maxiszoknya jópofa fazonú és jópofa a fekete-fehér csíkozás is, de sajnos maximum annyi köze van a felsőhöz, hogy mind a kettő úgy néz ki, mintha egy sima fast fashion üzletből származna. Nem passzol hozzájuk a testszínű, hegyes orrú cipő sem, a hosszú rojtos fülbevalót meg inkább Madár Veronika övével kellett volna párosítani, nem ezzel a látványosan nagy és elég férfias karórával.

Persze egy pillanatig sem szeretnénk azt mondani, hogy Ördög Nóra rosszul nézne ki, csak az a benyomásunk, hogy kicsit kínosan alul volt öltözve egy ilyen díjátadóhoz, valamint számunkra az az üzenete ennek az öltözéknek, hogy egy pillanatig sem gondolkozott azon, hogy mit vegyen fel aznap estére, csak levette, ami felül volt otthon a polcon. Ha Ördög Nórát is megnézte jól a képösszeállításban, kérjük, szavazzon! Ki volt a legszebb aznap este?