Bár a lakók csak egy napja voltak bent a Való világ 8 villájában, az újonnan érkező Vikit sokan máris erős ellenszenvvel fogadták, kivéve Lórit aki azonnal felajánlotta az ágyát.

Soma például azt mondta a bájosan bandzsa lányról:

Mikor megtekintettem Viki arcát, az volt az első benyomásom róla, hogy nem állt jól a szeme.

Dina már egy kicsit nehezebben fejezte ki magát az új lakóval kapcsolatban:

Halljátok, nem az, hogy izé meg minden, mer' aranyos csaj... ilyen túl... túlképzeli magát. Most ő bejött ide és úgy képzeli, hogy ő itt a főnök, a jani, a gerój (???) [...] Nekem az váltotta ki a Vikivel szemben az ellenszenvemet, hogy én, nekem, úgymond, személy szerint nem lett volna ekkora arcom, hogy így jöjjek be ide, ahogy ő bejött ide.

Pedig Viki csak pár felest tolt le, és félrészegen próbált beszélgetni mindenkivel. Ennek ellenére Dina körülbelül egy óra elteltével már torkaszakadtából üvöltött vele, legalább úgy, mint anno Baukó Éva egy átlagos napon a VV4-ben. A párbeszéd szó szerint a következőképpen zajlott:

Dina: Szerintem józanodjál ki, aztán beszéljünk!

Viki: Menjek el, be vagyok rúgva... sok vagyok...

D: Nagyon sok vagy tesó!

V: Sok vagyok... aham. Hát igyekszem kevés lenni.

D: Nem jött össze! De van az úgy, hogy nem jön össze a dolog.

V: De akkor miért mondtad azt az elején, hogy olyan szimpatikus vagyok? Akkor nem kell azt mondani! .[...] Nem hordtam le mindenkit, mindenkihez pozitívan álltam, mindenkihez próbáltam nyitni... oké, hogy cigiztek, cigizzetek... szívjátok...

D: Én nem azt mondom, hogy engem cikiztek, hanem téged... ne vágjad itt nekem a pofákat, jó, lécci!

V: Micsoda?

D: Ne vágjad itt nekem a pofákat, mer' nem erről van szó! Arról van szó, hogy te (és Dina itt kezdett el üvölteni – a szerz.) félreérted azt, amit én mondok, mert te félreérted, mert be vagy baszva és süket vagy a füledre, az egy dolog... figyeljed meg, amit én mondok neked (közben látni a szájában a félig megrágott ételt – a szerz.) azt kurvára figyeljed meg, naggggyn gyorsan figyeljed meg, és nekem te itt ne magyarázzá', mert ha én itt bejöttem volna, kurvára meghúznám magamat a te helyedbe!

V: Azért, mert egy nappal később jöttem be?

D: Nem azt mondom, de legalább normálisan lehetne viselkedni.

Ezt az épületes párbeszédet végül nagy nehezen abbahagyták, majd mikor Viki már tényleg annyit ivott, hogy szegény már maga sem tudta, miről beszél, megpróbált még beszédbe elegyedni Micivel.

Ezt most szó szerint közöljük:

Viki: Én úgy vagyok vele, hogy... mivel megkaptam mindenféle támogatást...

Mici: Milyen támogatást?

V: Mind azoktól aaaa támogatóktól...

M: Támogatoktól?

V: Persze!

M: Vannak támogatóid?

V: Barátok... figyelj, nekem mindig is több volt az a csapat, mint családtag.

M: Aha...

V: Tehát nekem hogy ha választani kell, hogy család, család van mellettem, vagy most családtagként van mellettem, nyilván úgy szavaznék, hogy családtagként. Abszolút! Tehát nem voltam még olyan műsorban, hogy most családtagként vagyok benn, családtagként vagyok benn, ööö családként vagyok benn, húúú, családként vagyok benn.. nem! Családként. [...] Érted, családként család... család... nemtom már máshogy kifejezni magam.

Viki mély élettapasztalatai után pedig már szinte lényegtelen is, hogy ezek után beküldtek a villába egy újabb embert, Atit, aki templomba jár, és minden héten akad gyónni valója.