Rendőrök jártak Chris Brown Los Angeles-i villájában. A rappert és barátait több órán keresztül faggatták, Brownt végül elő is állították.

Egy a házában tartózkodó nő hívta fel kedd éjjel a 911-et, sikoltozott, és azt mondta, az énekes pisztollyal fenyegette.  A helyszínre érkező rendőrök hat embert találtak a házban, a nyomozás még zajlik –  írja a People magazin.

Chris Brown szent meggyőződése, hogy nem látott semmit, helikopterek, kommandósok verték fel az álmából - a Los Angelesi rendőrség viszont tagadja, hogy a különleges erőket bevetették volna. 

A TMZ magazin közben az állítja, fegyverek és drog is előkerült a villából, illetve egy katonai zsákból, amit szemtanúk szerint Chris Brown dobott ki a háza ablakán.

Közben előkerült a nő is, aki a rendőrséghez fordult: Baylee Curran azt mondja, este érkezett szórakozni Chris Brown társaságába, pezsgőfürdőt vettek. Egy pár óra elteltével azonban

körülötte mindenki elkezdett furcsán viselkedni,

bódult állapotba kerültek, ez a nőnek fura volt, haza akart menni.  Ekkor azonban hirtelen mindenki agresszív lett, elvették a telefonját, és alá akartak vele íratni egy titoktartási szerződést - a dulakodást követően rántott fegyvert az énekes.

Tizenegy órán keresztül zajlottak az események a Los Angeles-i villa körül, végül Chris Brownt egy jelölés nélküli rendőrautóba tették, és 

előállították fegyverrel való visszaélés miatt.

Az eset azért lehet érdekes, mert mint ismert Chris Brown nem szeret kesztyűs kézzel bánni a nőkkel, Rihannát is többször bántotta, amíg együtt voltak. Ha valamilyen bizonyítékot találnak arra, hogy ő fenyegetőzött, és a nő igazat mond, a cselekmények végkimenetelét súlyosbíthatja az előző ügy. A drogról és fegyverekről nem is beszélve.