Rengeteg videoklipet látott az elmúlt húsz évben, és azt hiszi, minden részletre emlékszik? Akkor az sem fogja váratlanul érni, hogy van egy rakás híres – vagy kevésbé híres – klip, amiben feltűnik egy-egy olyan ember, aki ma már hatalmas celebnek számít.

Persze ettől még lehet, hogy meg fog lepődni az alábbi válogatás láttán.

1. Jennifer Lopez Janet Jackson That's the Way Love Goes c. klipjében (1993)

Amikor Jennifer Lopez még csak egy táncoslány volt, és senki nem tudta, hogy 2000 után a világ egyik leghíresebb énekesnője lesz, szerepelt egy keveset egy Janet Jackson klipben.

2. Eva Mendes Will Smith Welcome to Miami c. klipjében (1998)

Eva Mendes 1998-ban annyira nem volt még sehol színésznői karrierjében, hogy annak is örült, hogy Will Smith klipjében nyávogva vezethetett egy autót.

3. Angelina Jolie a Rolling Stones Anybody Seen My Baby c. klipjében (1997)

Jolie szereplése ebben a Rolling Stones klipben azért valószínűleg nem érte váratlanul, főleg, mert már mi is megemlékeztünk róla. Persze lehet, hogy még így is nehezére esik felismerni a színésznőt szinte kopaszon.

4. Mila Kunis az Aerosmith Jaded c. klipjében (2001)

Fogja rá a világos színű kontaktlencsékre, hogy nem ismerte fel Mila Kunist az Aerosmith klipjének végén!

5. Adrien Brody Tori Amos A Sorta Fairytale c. klipjében (2003)

Adrien Brody már erősen híres volt 2003-ban, mikor Tory Aos klipjében szerepelt, és hát felismerni sem nehéz a színészt. Ha csak az árnyékát látnánk, akkor is tudnánk, ki ő.

6. Charlize Theron Brandon Flowers Crossfire c. klipjében (2010)

Hasonló a helyzet, mint Brody-nál, Charloze Theron sem volt teljesen ismeretlen, amikor elvállalta a fenti videoklipet. Sőt! Ekkor már rég megkapta az Oscart is.

7. Kristen Dunst a Savage Garden I Knew I Loved You c. klipjében (1999)

Váratlanul érte? Minket is. Pedig Dunst, ha nem is sokat, de szerepel az ausztrál Savage Garden klipjében. Mosolyog egy kicsit, aztán ennyi.

8. Andrew Garfield az Arcade Fire We Exist c. klipjében (2013)

Egészen nyilvánvaló, hogy a fenti videoklip főszerepét azért Andrew Garfield kapta meg, mert ő Andrew Garfield. Ekkor ugyanis már bőven híres volt a színész, többek közt a Pókember-filmek, illetve exe, Emma Stone miatt.

9. Zooey Deschanel az Offspring She’s Got Issues c. klipjében (1999)

Zooey Deschanel nevét viszont nem sokan ismerhették még a kilencvenes évek végén. A színésznő karrierje ugyanis ekkor indult, kisebb szerepekkel – például ebben az Offspring-klipben.

10. Aaron Paul a Korn Thoughtless c. klipjében (2002)

Lehet, hogy volt pár Breaking Bad rajongó, aki az első részeknél Aaron Paul láttán felkiáltott, hogy jééé, de hát ez a srác abból a Korn-klipből!, de sokkal valószínűbb, hogy az elmúlt években kiáltottak fel hasonlóan a fenti klip láttán, hogy mit keres Jesse a Korn klipjében?

11. Eljiah Wood Paula Abdul Forever Your Girl c. klipjében (1989)

Válogatásunk legrégebbi videoklipje 1989-es – Elijah Wood ebben az évben nyolc éves volt. De nem csak Paula Abdul klipjében szerepelt ebben az évben, hanem a Vissza a jövőbe második részében is.

12. Matthew McConaughey Trisha Yearwood Walkaway Joe c. klipjében (1992)

Jó, ezt az előadót és klipet itthon valószínűleg a kutya sem ismeri, de jobb, ha tudja, hogy McConaughey számára nem csak a bugyuta vígjátékokon keresztül vezetett az út az Oscarig, befigyelt előtte egy ilyen videoklip is.

13. Gwyneth Paltrow Melissa Etheridge I Want to Come Over c. klipjében (1995)

A fenti screenshot tökéletesen jellemzi a 90-es éveket. Ezen túl jól ábrázolja Gwyneth Paltrow egyik első munkáját is, mielőtt befutott volna, ugyanis első igazán sikeres filmjét, a Hetediket ezután mutatták be.

14. Channing Tatum Ricky Martin She Bangs c. klipjében (2000)

Végül pedig erre a jól elkapott pillanatra próbáljon meg rácsodálkozni, mert a fenti képen látható arcfestett valaki nem más, mint Channing Tatum, aki színészi karrierjét csak 2004-ben kezdte, négy évvel azután, hogy szerepelt egy Ricky Martin-klipben. Mi ez, ha nem siker?