A pénteki adás kizárólag egy dologról szólt, Soma és Mici veszekedtek először egy kicsit, aztán nagyon. Mici problémája csak annyi volt, hogy nem értette, hogy villabeli jóbarátja, Soma miért miért állt bele, azaz magyarul, miért szólt be neki. Mici csak egy valamit felejtett el, méghozzá azt, hogy másodperccel korábban odaszúrt egyet a barátjának, amit tévén keresztül kizárólag azért csinált, hogy bebizonyítsa a többiek előtt, mekkora szája van, micsoda egyéniség. De kezdjük az elején, még olyan ködös minden. 

Helyszín: a kert. Téma: Soma lesmárolná Evelint. Na szóval Soma egy újabb lányt nézett ki magának, cigizés közben éppen az utolsó női beköltözőt, Evelint győzködte, hogy csókolózniuk kéne. Mici erre röhögött egyet, majd félhangosan beszólt, hogy az bizony egy óriási rosszpont lenne Evelinnek. Több se kellett Somának, olyan mélyen belegázoltak az amúgy is labilis lelkébe, hogy nem bírta tovább, Micit meggyanúsította, hogy a barátja kitartotta, a lány pedig csak ezért szerette. Vitatkoztak kicsit, majd Soma távozott. 

A hálóban folytatták, ahol Soma fejéhez lett csapta, hogy ciki, túl sok lányra megy rá, a fiú meg visszavágott, hogy Mici meg egy érdekember. Újabb szünet, aztán jött a csúcspont. 

Micinek honnan volt pénze a vállalkozására?

Itt tetőzött a vita. Most akkor saját pénzből vagy sem. Az igazságot még mindig nem tudom, csak annyit, hogy Micinek van egy parfümös cége. Egy kis párnacsatával (Mici párnát rúgdosott Soma felé) végződött az óriási veszekedés. Mici ráadásul kiverte Soma kezéből a poharat. Dávod tett pontot az ügy végére, az asztalra csapot, és azt mondta, 

elég.
 

Emlékeztetőül iderakom Mici bemutatkozó filmjét, tanulságos. 

Igen, ennyi fért a pénteki adásba. Ja, és persze egy minivivien, nélküle nem múlhat el Való Világ. Csinált egy rizsfelfújtat a tegnapi maradékból, és mindenki elájult, milyen ügyes ez a lány.

Riszpekt