Pár éve már, hogy szeptember első hétvégéjén mindig a Velencei Filmfesztivált szemlézzük a heti trendben, és ez idén sem lehet másképp már csak azért sem, mert 2016-ban magyar vonatkozása is van az eseménynek:

Palvin Barbara.

Több posztban is ámuldoztunk már, hogy a 22 éves modell még a kvázi előnytelen képeken is milyen jól tud kinézni (hát még az előnyöseken!), de akkor most nézzük meg, felveszi-e vele valaki a versenyt a filmfesztivál legnagyobb sztárjai közül! Nézze meg jól a képeket, legalul pedig mondja meg a véleményét egy szavazattal!

Palvin Barbara

Szóval kezdjük akkor Palvin Barbarával, aki nagyon szereti mostanság ezeket a romantikus, kislányos, fehér ruhákat – akkor is egy ilyesmiben volt, amikor Lewis Hamiltonnal ment el valahova, csak az rövidebb volt (mármint a ruha). Persze a nagy filmpremiereken meg gálavetítéseken nem lehet egy ilyenben megjelenni, de egy sima megérkezéshez teljesen jó, fiatalos, bájos, és bár nem igazán tesz hozzá semmit Palvin Barbara természetes szépségéhez, legalább segít hangsúlyozni azt.

Emma Stone

Jóval merészebben öltözött fel Emma Stone az egyik nem kifejezetten puccos eseményre: ez csak egy sima sajtótájékoztató. A 27 éves színésznő egy megdöbbentően retrós szettet választott egy olyan árnyalatban, ami a '60-as évek kedvenc okkersárgája és a fosbarna között helyezkedik el egy igen kényes ponton. Mindez ráadásul kötöttben, a szoknyán elöl hatalmas zsebekkel! Leírva borzasztóan hangzik az egész, de nézze csak meg a képeket, fotón egyszerűen zseniális.

Amy Adams

Amy Adams nagyon hasonló karakter, mint Emma Stone a vörös, kiegyenesített hajjal, porcelánfehér bőrrel és ártatlan/bájos arckifejezéssel, csak ő 15 évvel idősebbként azért egy másik generációt képvisel. Adams gyakorlatilag otthon érezheti magát ezen a fesztiválon, tekintettel arra, hogy Vicenzában született, ami Velencétől 60 km-re van, akkoriban ugyanis itt éltek egyébként amerikai szülei. A színésznő egy fehér alapon kék mintás, nagyon nyárias ruhát vett fel a megérkezéshez, a napszemüvege meg szerintünk mindent visz.

Naomi Campbell

Ha a vörös hajú színésznőkből két generációt mutattunk, akkor most jöjjön a szupermodellekből is egy másik évjárat, akik Palvin Barbarát jóval megelőzték. Őket egyrészt Naomi Campbell képviselte a filmfesztiválon, aki egy sallangmentes, egyenes vonalú fekete ruhában volt, jelentős dekoltázzsal és látványos sliccel a szoknyán elöl középen. Campbellnek a ruhája is olyan, mint a frizurája: hosszú, egyenes, fekete.

Naomi Watts

Naomi Watts a The Bleeder című film premierjén egy olyan ruhában vett részt, ami totális ellentéte Naomi Campbell egyszerű, de nagyszerű estélyijének. Ez a szett annyira mozgalmas, hogy szinte alig lehet kiigazodni a sok dísz és rátét és réteg és minta kavalkádjában. Nagyon jól passzol az egészhez a csapzottra megcsinált haj is, hátul színes ékszerekkel – már csak ezért is érdemes megnézni őt jobban a fotóösszeállításban a képre kattintva.

Eva Herzigova

Hatodiknak pedig egy másik szupermodell-legendát választottunk a '90-es évekből, Eva Herzigovát. Ő is túl van már a negyvenen Naomi Campbellel együtt, de erre az alkalomra egy különösen fiatalos szettet választott.

Ki volt a legszebb?

Amit a fenti képrészleten lát, az gyakorlatilag minden. Ezen kívül csak egy pár cipőt viselt a modell a Franca: Chaos And Creation című film premierjén, szóval igen, elképesztően hosszú lábait combtőtől a lábujjakig meg lehetett nézni. Csípőtől felfelé viszont kicsit szörnyellásan fehér szőrbe (és csipkébe) burkolózott, de aki ezt a fekete nyakkendőt kitalálta ehhez a szetthez, az valószínűleg egy zseni, mert nagyon feldobja az összképet.

Na szóval most már látott Palvin Barbarán kívül öt másik hírességet is. Van, akit szebbnek talál a magyar lánynál? Szavazzon a kedvencére most!