Ariana Grande magánéletéről nem sokat hallani, azt viszont lehetett tudni, hogy egy ideje már nincs együtt a Big Sean nevű rapperrel. Szóval azok, akiket érdekel a legkiálhatatlanabb celeb párkapcsolati státusza, most örülhetnek, mert kiderült, hogy egy újabb rapperrel jött össze, méghozzá Mac Millerrel.

A 23 éves énekesnő mindezt egy Instagramra posztolt fotóval jelentette be, ahol ő és a rapper egymáson fetrengenek. A biztonság és a gyengébbek kedvéért Mac Millert betagelte a képen, illetve azt is odaírta mellé:

baabyyy

baabyyy

A photo posted by Ariana Grande (@arianagrande) on

Grandét és Mac Millert az utóbbi hetekben egyébkénnt többször is lehetett már együtt látni, többek között sushit enni. De nem ez az egytlen dolog, amit közösen csináltak. Mindössze pár hétnyi meghitt kapcsolat után úgy döntöttek, közös, de legalábbis egymáshoz illő tetoválást készítenek. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi az a bizonyos közös tetoválás, de remélhetőleg nem kell azt a későbbiekben utálni, ha esetleg teljesen véletlenül mégsem tartana örökké a szerelem és szakítanának.

Ön mit javasolna Grandénak, hogyan tüntesse el a tetoválását szakítás után?

Drukkoljon, hogy az idők végezetéig maradjanak együtt!

(forrás: Just Jared)