Harrison Ford bringaboltban tett látogatása még mindig vezető téma, további részletek derültek ki a múlt hétvégi vizitről. A Bors mai cikkéből az is kiderült, hogy a Bazilikánál lévő kerékpárboltosok ajánlották nekik Kisoroszit, ahova az amerikai filmsztár kitekert, majd tegnap visszatért a boltba, immár mint jó barát. „Ezután kérte az eladót, hogy vigye őt el a szállodájához. Bicajából kikapta a kerekeket, bepakolt a kis Ford Fiestámba, a testőrét addig a boltban hagyta. Elvittük őt a hotelhoz, volt meglepetés amikor egy kisautóból szállt ki, s kiszedte a biciklijét” - mesélte a bringabolt vezetője.

További breaking hírek reggeli mellé:

  • Gesztesi Károly letette az italt. A Blikk szerint a színész fogadalmat tett, hogy 500 napig nem iszik alkoholt, és ehhez az elhatározásához már fél éve tartja magát. A sok munkától egyszerűen kifáradt Gesztesi, ezért úgy döntött, hogy pihenőre van szüksége és felhagy az alkohollal is. Az ember, aki saját bevallása szerint napi két palack rozét is megivott, ma már a pia szagát sem bírja.
  • Nem vette át aranydiplomáját Tahi-Tóth László. A Jászai Mari-díjas, kiváló és érdemes művészt a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanévnyitóján érte volna a megtiszteltetés, az átadást azonban a hosszú beszédek miatt nem tudta kivárni a színész. A Bors cikkéből kiderül, hogy az ok elég egyszerű: Tahi-Tóthnak színpadra kellett lépnie az Óz, a csodák csodája című darabban.