horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pamela Anderson 49 évesen sem bírja vetkőzés nélkül

2016.09.15. 16:17

Pamela Andersont pályafutása során tulajdonképpen csak az nem látta meztelenül, aki nem akarta. Legutóbb például a Playboy magazinnak állt modellt, amelyben fiai áldásával mutatta meg emlékezetes idomait. Úgy tűnik, ezzel még koránt sincs vége, mert most ismét ledobta ruháit a The People Garden című film kedvéért.

A Baywatch egykori sztárja nem sokat hagyott a nézők képzeletének. A film trailerében látható, hogy egy fekete csizmától eltekintve anyaszült meztelenre vetkőzött. Ha kíváncsi a végeredményre, és nem zavarja a meztelenkedés, a végeredményt a tovább után tekintheti meg.

Íme, a meztelen Pamelon Anderson előlről,

és hátulról.

A moziról annyit érdemes tudni, hogy a japán öngyilkosok erdejében játszódik, és Dree Hemingway a főszereplője, akinek karaktere, Sweetpea azért utazik az országba, hogy szakítson rocksztár barátjával. Mire azonban megérkezik, a pasi eltűnik, majd kiderül, hogy utoljára egy forgatáson látták a szexbombával, ezért elhatározza, hogy a végére jár a dolognak. Itt a trailer is hozzá:

Via The Daily Mail