Lassan a végéhez közeledik az RTL Klub celebes műsora, a Nyerő Páros, amiben nyolc pár vetélkedett egymással. Kezdetben mindenki szeretett mindenkit, úgy tűnt, hogy inkább a feladatokon lesz a hangsúly, a reality kibeszélős, furkálós oldala kisebb szerepet kap. Aztán egyre több konfliktus alakult ki a szereplők között, a nagy összetartás megszűnt.

A végére egy erős hármas alakult ki, Szabó Zsófi Baráti Köre (röviden: SzZsBK), ami a képernyőről tényleg úgy jön le, mintha visszatértünk volna a gimibe, és a kiközösítés lenne a főklikk egyetlen fegyvere. 

Peller Anna és Lukács Miklós (Mikike) az egy emberként utált gonosz, akiket ki kell golyózni, bármi áron. 

Szabó Zsófiék Kabát Péterékkel és Valkó Eszterékkel alkotott szövetsége nem vitte a döntőig, a keddi adásban (a többiek óriási bánatára) Pellerék túl jól szerepeltek a feladatban. Eltalálták, hogy milyennek látják a párosukat a többiek, így nem ejthették ki őket, Kabáték távoztak. Pedig Szabó Zsófi a barátaival akart lenni, de keresztülhúzták a számításait – egy másik pár akkor is szeretne nyerni, ha összefogtak ellenük, és apró megjegyzésekkel érzékeltetik, hogy kívül tágasabb. Lett is balhé, Kabáték egy levélben üzentek a bent maradt játékosoknak, hogy féljenek, rettegjenek, fogjanak össze! Ez nem játék már, egyenesen dráma. 

Fogjatok össze, mert csak ti tudjátok, legyőzni a villa legnagyobb képmutató színésznőjét. Anna, gratulálok a 17 napi előadásért, őszintén mondom minden szavadat elhittem, hogy szeretsz. Mikor ott álltál a szavazótáblánál gerinctelenül, még a szemembe sem néztél.

Nyilván ügyesen vágták össze a részeket, de ettől még megdöbbentő, hogy tényleg olyan a Nyerő Páros közössége, mint egy gimi, ahol szétszedik egymást a klikkek, és aki egyedül marad, annak vége, szétszedik. Márpedig Peller Annáékat magukra hagyták a barátaik, a többiek ügyesen kiejtették a másik megosztó párt, az ÉNB-s Király Pétert és Kovács Dórát. 

Bezzeg amikor még itt voltak Pumped Gabóék, minden sokkal nyugodtabb volt. Sírtak akkor is eleget a lányok (és Gabo), de legalább nem fúrtak ennyire a párok. Most csak Szabó Zsófi egy-egy hisztije maradt, és Valkó Eszter érzelmi hullámai.

Bár Szabó Zsófi mentségére legyen szólva, hogy nem lehet egyszerű némán tűrni, ha egy vödörnyi kukacot szórnak az ember nyakába. Nem is tűrte szerdai adásban. Szabó vőlegénye, Kis Zsolt megjegyezte a barátnőjének, hogy 

te rikácsoltál a legjobban. 

Lényeg a lényeg: három pár maradt, és hamarosan döntő, ahol már a nézők szavazhatnak. Ki nyerjen? A kis létszámra való tekintettel újra fel kell tennünk a kérdést. Szavazzon előre!

Ki a legszimpatikusabb a Nyerő Párosból?