Anthony Weiner egykori New York-i, demokrata politikus szextingelési szokásairól már mi is írtunk. Lassan egyébként akár össze is fonódhat a neve a fogalommal, annyira jól tud különféle nőket szórakoztatni azzal, hogy szexuális tartalmú képeket vagy üzeneteket küldözget nekik rendszeresen.

Most is éppen ez történt, csak kivételesen nem egy nő a szenvedő alanya, hanem egy 15 éves lány, akivel hónapokon keresztül afféle szexuális-üzengetős kapcsolatot tartott fenn, ráadásul úgy, hogy tökéletesen tisztában volt a lány életkorával.

Elküldött üzenetei szexuális fantáziálgatásokkal voltak tele, némelyik már súrolta a zaklatás fogalmát. Olykor arra buzdította a lányt, hogy a kamera előtt végezzen önkielégítést, amit természetesen ő maga is figyelemmel kísérne. A Skype-on, Facebook-on és egyéb, ezekhez hasonló oldalakon tartották a kapcsolatot egymással. 

A közösségi oldalakon egyébként elég elítélően nyilatkoznak róla az emberek, pedofilnak és undorító, elítélni való ragadozónak nevezik. 

Weiner felesége, aki egyébként Hillary Clinton tanácsadója is egyben, a férfi legutóbbi, augusztusi szextingelése után hagyta el a férfit, akkor ugyanis közös kisbabájuk mellől küldött egy nőnek képeket arról, hogyan dudorodik a nadrágja. 

Forrás:DailyDot