A Sztárban Sztár úgy van bejegyezve, mint az ország legnagyobb és legszórakoztatóbb házibulija. Na, nem egy sima szombat esti összeröffenés, hanem egy igazi, tematikus, "Öltözzünk be ennek mag annak" típusú őrület. Ezért nem világos annyira a műsort megnyitó közös playback parádé, de aztán beindult a bugi. 

Zsűri is bemelegített egy Liptai Claudiának címzett kis poénnal, hogy a pasik műtős maszkot felvéve nyugtatták, semmi gond nem lesz, ha elfolyik a magzatvíz, mert a Hajós-Bereczki-Majoros trió élő adásban levezeti a szülést, ha arról van szó. Kozma Orsi után Nagy Adri érkezett meg mint Eminem, amitől talán Majka félt a legjobban, hogy egy az egyben megpocsékolja az eredeti dalt, a Without Me-t. Végül az előadás szinte tökéletesre sikeredett, és a zsűri is élvezettel véleményezte a látottakat.

Rá kellett jönnöm, hogy Eminem itt úgy néz ki, mint a tinédzser Bereczki Zoli.

- hangzott el.

Én csak azt üzenném a szerkesztőknek, hogy nézzenek egy kis felnőtt filmet, mert igen sok itt az ágyjelenet a produkciókban! 

- mondta Bereczki Zoltán, aki ilyen fejet vágott Nagy Adri performansza alatt.

Ezt követően jött csak Kocsis Tibor, mint Demjén Ferenc.

Sikerült is darabokra törni pár szívet.

Futószalagon jöttek a Demjént ekéző poénok, amikből ez volt a legvisszafogottabb:

Köszönjük, hogy egyáltalán létrejött ez a fellépés.

Radics Gigi megmutathatta moonwalkolási képességeit, mert Michael Jacksonként kellett előadnia a Thrillert. Míg a Megasztárban kettőt nem tudott egymás mellé lépni, addig itt és most bebizonyította, hogy baromira jól mozog, mondta ezt Liptai Claudia. 

Rettenetesen izgultunk, hogy kiesett a MÁZS, kiesett a Kefir, ki lesz itt az ügyeletes hülye? De ez már nem kérdés többé.

Ez volt Majka reakciója Homonnay Zsolt Eszményi Jónő Viktória Disney Szörnycirkuszára. De volt itt még Cee Lo Green is, viszont sokkal fontosabb Veréb Tamás átalakulása, aki Korda György lett az örökbecsű Lady N című dal idejére, ami annyira jól sikerült, hogy Majka bokáig benedvesedett. Sikerült-e überelni Bagi-Nacsáék paródiáját? Vicces volt-e? Erre is Majka adja meg a műsor besorolásához nem illő, súlyos pénzbüntetést érő választ.

Kurva vicces volt.

Muri Enikő is Beyoncézott egyett, aztán már csak a szavazás volt hátra, aminek az lett az eredménye, hogy Király Linda Whitney Huoston előadása nem volt túl meggyőző a nézők számára, így ő nem lesz jövő hétre meghívva az ország legnagyobb és legszórakoztatóbb házibulijába.