Kendall Jenner egyike a Kardashian-család tagjainak, de ő kivételesen nem csak erről ismert, hisz jelenleg ő az egyik legkeresettebb topmodell.

A spanyol Vogue októberi számának címlapján is ő szerepel, illetve a magazinban több oldalt is neki szántak. Ezeken a képeken balerinaként, igazi balettcipőben pózol.

Spanish Vogue by @miguelreveriego

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

Még egy videót is posztolt Instagramján, ahogy balettozik:

good life @voguespain

A video posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

Ez pedig olyan szinten csapta ki a biztosítékot sokaknál, ahogy arra valószínűleg senki nem számított. Többen – sanszosan balerinák – akadtak ki a videó és a fotók láttán, majd dühüket Twitteren adták ki:

A balerinák nem azért edzenek napi több mint hét órát a hét minden napján, hogy Kendall Jenner képviselje őket...

A balett igazi magasművészet, amit olyanok űznek, akik éveket töltöttek balettstúdiókban. Szinte sértő látni Kendallt, ahogy ebben a szerepben cukiskodik.

Kendall Jenner balettos fotói a szó szoros értelmében sértőek, édes istenem, nem vehet fel csak úgy bárki egy spicc cipőt!

Spanish Vogue by @miguelreveriego

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

De a legjobb mégis ez:

Miért Kendall Jennerrel csináltak balettos fotókat EGY IGAZI BALERINA HELYETT?

Vagyis az internet balerinái, vagy önjelöt szakértői azért akadtak ki, mert egy modell modellkedett. Remélhetőleg nem látták a Fekete hattyú c. filmet, különben ha tudnák, hogy igazi balerinák helyett színésznők csinálnak benne úgy, mintha balerinák lennének, fejeket követelnének.

Persze voltak akik inkább kiálltak Jenner mellett. Például Naomi Campbell, aki Jennerhez hasonlóan modell, és aki mindenféle kommentár nélkül posztolta a hiszti kirobbanása után az alábbi fotót, amin spicc-cipőt visel:

#BeOnPointeToday *** @i_d @edward_enninful @therealmichaelboadi

A photo posted by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

Pedig nem is balerina! Botrány!!

(forrás: BuzzFeed)