Nemrég megírtuk, hogy jövő áprilistól saját Las Vegas-i showműsora lesz a már sokadszor újraalakuló Backstreet Boysnak, talán még képregény formájában is visszatérnek. James Corden komikus esti műsorában pedig fel is léptek. A műsorvezetővel együtt énekelték el azt a dalt, amit talán pont azért írtak, hogy egyszer visszatérjenek vele: az Everybody (Backstreet's Back) címűt.

Kiderült, hogy az egykori fiúzenekar-tagok negyvenen túl többé-kevésbé még emlékeznek arra, hogy mi az az éneklés, de arra is itt kellett rádöbbenni, hogy sokat segített nekik anno a stúdió, a keverés, meg a hangmérnök. Táncolni viszont nem felejtettek el szerencsére – aki felidézné, hogy milyen volt a '90-es évek végén fiatalnak lenni, az most lesse meg ezt a videót: 

James Cordent pedig irigyeljük, konkrétan a második gyerekkorát éli a brit televíziós: bármit megtehet, és minden világsztár elvállalja felkéréseit a poénos produkciókhoz. Egyértelműen a pályája csúcsán jár, amit főként az autós karaoke formátumának köszönhet, de például ebben az állatszereplős videóban azt is láthatják, hogy a helyzetkomikum is erőssége.