Nemrég ugye azért hisztizett egy sort Simon Cowell, mert Zayn Malik önálló életre kelt, és most kihagyja az őt felfedező producert a bizniszeiből: könyvet ír, sorozatot forgat, na meg jön a második lemeze, és ebből az X-Faktor atyja semmi pénzt nem lát. [Cowell olyan tehetségeket fedezett fel, mint a Five, a Westlife és a One Direction fiúegyüttesek – a szerk.]

Csinálna azonban máshonnan pénzt a jó öreg Yoda mester, már Cruz Beckhamben is a profitot látja, pedig a Beckham-házaspár kisebbik fia még csak 11 éves –ellenben valóban tehetséges. Nemrég Victoria Beckham mesélt Seth Meyers esti műsorában arról, hogy meglepetésére nagyon is ügyes énekesnek tűnik fia, sőt, azt is megkockáztatja, hogy abszolút hallása van. 

Hallottam dudorászni a kocsiban, és egyszer csak arra kaptam fel a fejem, hogy váó, te tényleg tudsz énekelni!

- mondta Victoria Beckham saját fiáról, akiről apja egy videót is közzétett:

David Beckham azt mondta „szíve joga, hogy ha az énekléssel akar foglalkozni” a fia, támogatja, sőt, ha ő akar lenni a következő nagy popsztár, akkor azt is meg fogja csinálni, hisz benne. Azóta Beckham mama is büszkélkedett:

Super cute Cruz!! @davidbeckham @brooklynbeckham #proudmummy X vb

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által közzétett videó,

Itt jön képbe Simon Cowell, akinek meg kellett nyilatkoznia Cruz Beckham ügyében, és egyből erős kijelentéssel jött: leszerződtetné a fiút. 

Már találkoztam a Beckham-gyerekekkel korábban, és nagyon különlegesek!

ugyanakkor

A szüleik miatt ők is rivaldafényben vannak, mindig is abban lesznek.

Úgy gondolja, érdemes ezt már most kamatoztatni: 

az új Justin Biebert nevelné ki Cruz Beckhamből. 

Érdekesség, hogy Victoria Beckham felfuttatója, menedzsere Simon Fuller épp Simon Cowell nagy pályatársa, amolyan ellensége. Úgy tűnik, ez a nagy nyilatkozgatás inkább erről szól, és nem arról, hogy Cruz Beckham hogyan is énekel.

Mit gondol?

via Mirror