Nem sokkal azután, hogy kiderült, Angelina Jolie és Brad Pitt válnak, kiderült, hogy a 90-es végének és 2000-es évek elejének egyik legmenőbb DJ-je, Fatboy Slim is válik feleségétől. Ezen felbuzdulva néztünk utána annak, hogy mi történt a 90-es és 2000-es évek legmenőbb híres pasijaival, amióta annyira már nem menők.

Fatboy Slim 

Civil nevén Norman Cook nem a 90-es évek végén kezdte, de igazán csak akkor lett híres a The Rockafeller Skank, illetve Praise You c. számaival. Pár évig minden filmben az ő zenéi szóltak és a szalagavatókon is az ő számaira táncoltak.

DJ-ként a mai napig aktív, annak ellenére is, hogy utolsó albuma megjelenése óta már hat év is eltelt, utolsó igazán nagy fellépése pedig a 2012-es Olimpia záróceremóniáján volt.

Moby

Norman Cook mellett Richard Melville Hall, vagyis Moby volt A Másik DJ. Szintén lehetetlenül sok filmzene és leginkább híres videóklip fűződik a nevéhez a 2000-es évek elejéről, pedig ő sem akkor kezdte a szakmát.

Fatboy Slimhez hasonlóan manapság már ő sem akkora sztár, mint 15 évvel ezelőtt, bár idén is megjelent egy albuma, méghozzá a tizenharmadik. Magánéletéről gyakorlatilag semmit nem tudni, az viszont biztos, hogy ő is az öregedni képtelen celebek közé tartozik.

Freddie Prinze Jr.

A 90-es évek végén és 2000-es évek elején nem volt olyan romantikus film, amiben ne szerepelt volna Freddie Prinze Jr. Minden kislány és minden kislányos anyuka álma volt ő. Nem volt nála jobban fésült és jobban nevelt srác akkoriban. 

Ahhoz képest, hogy nevét 15 évvel ezelőtt még mindenki ismerte, manapság nincsenek hatalmas szerepei. Leginkább sorozatokban játszik, de legalább boldog házasságban él Sarah Michelle Gellarral, akivel két gyereket nevelnek közösen. Visszafogott életet él, ritkán mutatkozik nyilvánosan, akkor viszont rá lehet csodálkozni, hogy milyen szépen őszül.

A legfontosabb pedig, hogy nemrég jelent meg a szakácskönyve!!!!!!

Ryan Phillippe

Freddie Prinze Jr. mellett ő volt a másik szépfiú, aki pedig a másik aktuális jócsajt, Reese Witherspoont vette el. A Kegyetlen játékok c. film hozta meg neki az igazi hírnevet, illetve azt, hogy tinilányok szobáinak falain lógtak a poszterei.

Aztán Prinze-hez hasonlóan ő is kiöregedett a tinibálványságból és a nagy filmeket felváltották a kisebb szerepek, illetve sorozatok. Házassága megromlott, Witherspoonnal elváltak, manapság pedig annyira visszavonultan él és nem celebkedik, hogy rettenetesen keveset hallani róla. De azért néha megmutatja magát:

James Van Der Beek

Túl vagyunk két menő DJ-n, egy anyu kedvencén és egy rosszfiún, úgyhogy jöjjön az unalmas és nyálas jófiú, aki egy unalmas és nyálas tinisorozat főszerepében uralta a 90-es évek végét és 2000-es évek elejét. A Dawson és a haverokból ismert James Van Der Beek bár főszereplő volt, talán ő az egyetlen a sorozatból, aki nem futott be igazán nagy karriert. Vele ellentétben Joshua Jacksonnak, Katie Holmesnak és Michelle Williamsnek is összejött, Van Der Beek viszont csak egy átlagos sorozatszereplő maradt.

A 39 éves színész magánélete viszonylag sűrűn alakult – két házasságából négy gyereke született, és neki köszönhetően legalább megmaradt az örökkévalóságnak egy sokrétűen használható gif: