A színésznő kedden tárta a Los Angeles-i nagyközönség elé az Eva Longoria Home nevű ágynemű- és fürdőszobadesign-kollekcióját, de egyszerűen képtelen volt másról beszélni, mint arról, hogy mennyire elképzelhetetlenül boldogok ők ketten a férjével.

Ez azért is hihető, mert olyanokat mondott, hogy ők szívükben és lelkükben már az esküvőjük előtt is házasok voltak, és hogy a ceremónia csak egy jó kis buli volt a többiekkel, ők pedig férjével, a médiamogul José Bastónnal három éve csak boldogan úszkálnak abban, hogy együtt vannak.

Aktuális is volt erről említést tennie, elvégre már a házasságuk hatodik hónapfordulóját ünneplik, ami Longoria szerint csodálatos dolog, akárcsak az, hogy a kapcsolatuk a mexikói lagzi óta mit sem változott. 

Egy idő után belevetette magát az érzelemtengerbe, ami hirtelen elöntötte, és visszaemlékezett az első találkozásukra is. 

Szerelem volt első látásra!

Ez amúgy kicsit azért fakóbb mondat annál, mint amit annak idején mesélt arról, mit érzett, amikor először megpillantotta jövendőbeli urát. Akkor így nyilatkozott az esetről:

Klisés, de olyan volt, mintha angyalok énekelnének. Ragyogott.

Szerencsére azért a mostani beszámolót tetézte még némi áradozással, és azt mondta, Bastónnál jóképűbb férfival még soha életében nem találkozott, és hogy

karizmatikus volt, sármos, édes és vicces. Azt gondoltam: mégis ki ez a fickó?

Mindent összevetve kijelenthetjük, hogy Eva Longoria elképesztően boldog, és hogy a fürdőszoba-kollekciója simán elbújhat a férje mögött. 

Forrás: People