Zimány Linda és Kedves Ferenc olyan exkluzív interjút adott Ómolnár Miklós fényes, havonta megjelenő magazinjának, a Hello-nak, hogy a fal adja a másikat.

Azért nagy dolog ez az interjú, mert Kedves Ferenc azóta nem állt nyilvánosság elé, hogy 2015-ben a Fókuszban bejelentették a glammodellből ügyvédjelöltté avanzsált Zimánnyal, hogy szeretik egymást.

A nagyon exkluzív interjúból kiderül, hogy akkor jöttek össze, mikor Zimány még glammodellkedett az USA-ban.

Mindketten repülőre ültünk és "félúton" eltöltöttünk néhány felejthetetlen napot. Rengeteget beszélgettünk, a lelkünk legmélyebb bugyrait tártuk fel egymás előtt.

De azt is megtudtuk, hogy Zimány Kedves házában él, abban, amit az üzletember még volt feleségével és két fiával lakott be először.

Fantasztikus látni, hogy napi szinten részt vesz a fiai életében. Ő viszi őket iskolába, hokimeccsre, hogy mindent megtesz értük. [...] Jó látni, hogy nem olyan féfi, aki elküldi a tartásdíjat és utána nem törődik a gyerekeivel.

De nem csak Zimány szólalt meg, hanem Kedves Ferenc is, aki gyakorlatilag soha nem nyilatkozik:

Becsülöm és tisztelem Lindát, amiért Amerika helyett engem választott. [...] Talán nem túlzás azt mondanom, hogy tízből kilenc dolog megvan benne, ami számomra fontos egy nőben, ez pedig elég jó arány. [...] Nem csupán szép, hanem intelligens is, egy jogásznő, ami nagyon fontos nekem.

Természetesen a gyerektéma is szóba került – Kedves Ferenc ezt rábízná Zimányra, aki pedig úgy nyilatkozott:

Úgy érzem, szükségem van még három-négy évre, ameddig kiépítek egy saját egzisztenciát, ameddig beindul a karrierem.

Egyébként tervezik, hogy építkezni fognak, de egyelőre nem a gyerek miatt,  hanem azért,

mert mindkettőjüknek rengeteg ruhája van.