Sean Penn és Charlize Theron már egy évvel ezelőtt szakítottak, a színész azóta nem nagyon bonyolodott szerelmi viszonyba senkivel – bár szóba hozták Minka Kelly-vel, de ezt senki nem erősítette meg.

Most viszont úgy néz ki, tényleg van valakije, aki kerek egy évvel fiatalabb a lányánál, Dylan Pennél.

Leila George 24 éves, 32 évvel fiatalabb, mint az 56 éves Sean Penn.

Ez azt jelenti, hogy Leila George 1992-ben született, azután, hogy a színész elvált Madonnától, illetve akkor, amikor Sean Penn felesége Robin Wright volt.

De nem ez az egyetlen érdekesség, hanem hogy Leila George teljes neve Leila George D'Onofrio, vagyis az apja a szintén színész Vincent D'Onofrio, aki pedig csupán egy évvel idősebb Sean Pennél.

#flashbackfriday #waybackwhen #familyportrait #chefmickeys @chefmickeys @vincentdonofrio

A photo posted by leila george (@leilageorge) on

Mivel anyja, Greta Scacchi is színésznő, nyilvánvaló, hogy Leila George is ebben a szakmában helyezkedett el, de a hatalmas szerepek eddig nem találták meg.

#tbt one of the best summers of my life ... me and mum #theseagull #perth

A photo posted by leila george (@leilageorge) on

Penn és a fiatal színésznő kapcsolatáról egyelőre sokat nem tudni, azon túl, hogy együtt mászkáltak Los Angeles utcáin, előtte pedig Hawaii-on látták őket.

Az viszont sanszos, hogy munka közben jöttek össze, legalábbis erre utal Leila George Instagramján az alábbi kép, amin Sean Pennel látható, ahogy egy hangoskönyvet raknak össze a stúdióban.

Egyébként nem Leila George az első színésznő, aki jóval fiatalabb volt a színésznél, mikor összejött Sean Pennel. Scarlett Johansson 2011-ben kavart pár hónapig a nála 24 évvel idősebb férfivel.

Sean Penn híres nőinek listája persze itt sem áll meg. Járt még:
  • Brigitte Nielsennel,
  • Susan Sarandonnal,
  • sőt, állítólag Elle Macphersonnal is.

Ha Sean Penn és Leila George szerelme kitart, az két szempontból is nagyon jó lehet. Egyrészt Sean Penn harmadszorra is megházasodhat, másrészt Leila George karrierje végre beindulhat, mert nagyon úgy néz ki, egyelőre nem elég ehhez, hogy az apja híres.