Amióta tudni lehet, hogy november 25-én érkezik a Gilmore Girls várva várt folytatása a Netflixen, az egész világ a sorozat lázában ég. A bejelentés óta folyamatosan szivárognak ki új hírek a 8. évadról, pedig ahhoz, hogy bárki megnézhesse, még másfél hónapot kell várni.  Ne aggódjanak, addig sem maradunk Szívek szállodája nélkül.

Mit tudunk eddig az új részekről?

  • Lorelai és Rory mellett majdnem minden fontosabb szereplő visszatér a sorozatba. Edward Hermann a nagypapa kivételével: ő ugyanis 2014-ben elhunyt. A hiányát nem hagyják szó nélkül az új részekben.
  • Rorynak viszont mindhárom szerelme feltűnik majd, még Logan Huntzbergert alakító Matt Czuchry is, pedig az utolsó évad úgy ért véget, hogy Rory elküldte. 
  • Rory az egyik jelenetfotón tanárként, diákok előtt áll az osztályteremben.
  • Továbbra is lesz lakógyűlés Stars Hollowban [a fiktív kisváros, ahol a sorozat játszódik – a szerk.], csak bízni tudunk benne, hogy Taylor Doose tartja. 
  • A sorozat Instagram-oldalán nagy feltűnést keltett egy alma. A korábbi részek egyikében a gyümölcs a terhességre utalt. A rajongók egyből találgatni kezdtek, hogy az új részekben melyik Gilmore-lány vár majd gyereket. 

Mint egy nagy család

Úgy tűnik, a szereplők 9 év elteltével is imádják a forgatások minden pillanatát, többen azt írták, tényleg egy nagy családnak érzik magukat. Sokan büszkén posztolgatnak az Instagramra Stars Hollowból, a kulisszák mögül. Ezek közül most összegyűjtöttük a legjobbakat. 

A mindig szellemes szállodatulajdonos Lorelai Gilmore-t alakító Lauren Graham az elmúlt években is sokat nosztalgiázott, és gyakran posztolt régi Gilmore Girls jeleneteket. Június óta a forgatásról is. A legutóbbit természetesen sorozatbeli szerelmével, Luke-kal. 

******

Lauren Graham (@graham.lauren) által közzétett fénykép,

Alexis Bledel, a közkedvelt Rory-t alakító színésznő azt írta a fotó mellé, hogy nagyon boldognak és szerencsésnek érzi magát, alig várja, hogy megossza rajongóival a részleteket. 

Scott Patterson (Luke) a szerepével ellentétben az életben igazi partiarcnak tűnik.

So excited!

Scott Patterson (@spatterson111) által közzétett fénykép,

Sean Gunn és Jared Padalecki, vagyis Kirk és Dean. El sem tudjuk képzelni, mi lesz ebből. 

Can anyone tell me who this fanboy is?? #starshollow #sdcc

Sean Gunn (@thejudgegunn) által közzétett fénykép,

Mindenki boldog, újra forognak a kamerák Luke kávézójában. 

Caption this photo. #starshollow #lukesdiner

Sean Gunn (@thejudgegunn) által közzétett fénykép,

Stars Hollow trubadúrja is feltűnik az új részekben, remélhetőleg új dalokkal. 

Ez még nem elég

A Netflix pedig összerakott egy kedvcsináló videót, amelyben feltűnik néhány kép az új részekből (persze a régiekből is), és megszólalnak benne a szereplők.