Instahíradónk mai csodatestű híresnője Osvárt Andrea, aki a horvát tengerparton szelfizett egyet piros, nyílt dekoltázsú fürdőruhájában. Lássuk be, sosem árt ilyet megosztani a nyilvánossággal. 

Nem véletlenül emlegettük Cara Delevigne baráti társaságát: elsöprő ereje ugyanis újabb bizonyosságot nyert. Az alábbi képen Dakota Johnsonnal ücsörög, miközben Taylor Swiftet tartja a kezében vadul. A modell meglepően természetesen fest a fotón, ha nem tudnánk, hogy ő az, talán el sem hinnénk.

Arnold Schwarzenegger pár nappal ezelőtt elbiciklizett a Michigan Egyetem kampuszára Christopher nevű fiával. Ez azért is különleges pillanat, mert nagyon ritkán látjuk őket így együtt, a fiatalembert egyedül még annál is ritkábban

Hugh Jackman tegnap óta a születésnapja bűvöletében él, ami egészen elfogadhatónak tekinthető. Instagramjára szerda reggel töltött fel egy képet, amelyen látható, hogy a semmi közepén fogyasztja el szülinapi reggelijét, ami nagyjából három kiló fánkból áll. 

Apropó: fánk! Majdnem lemaradtunk róla (de aztán mégsem), hogy Vajna Tímea fánkozóját a kellemetlen események előtt a hely vécéjével igyekeztek promózni, ami elég meglepő fordulat annak tükrében, hogy a hely profilja nem igazán erre volt kihegyezve eddig. Mindenesetre megnyugtató a tudat, hogy egy jó fánkevészet után nem kell sietve hazarohannunk, ha gond van. 

Till Attila lefényképezte, hogyan gyakorolnak a sminkmesterek Kocsis Tiboron, hogy minél tökéletesebben fessen a vasárnapi Sztárban sztáron. Egyelőre nem tudjuk eldönteni, mi lesz ennek a vége, de hogy úgy néz ki, mint Patrick Stewart, ahhoz kétség sem férhet. 

Szabó Zsófi pár órával ezelőtt még a dugóban araszolt, a helyzet meg nyilvánvalóan szelfiért kiált. Kommentjében egyébként nem felejtette el megemlíteni, hogy sminktelenül megy dolgozni. Szerencsére a kezén lévő gyűrű is csak épphogy szúrja ki a néző szemét.