Október 14-e jövőre akár már nemzeti ünnep is lehet, hiszen ma van az a nap, amikor is megnyílik a Mr. Funk, azaz Vajna Tímea filmügyikormánybiztosné fánkozója.

Mi sem maradhattunk ki a megnyitóról, ide kattintva megnézheti, mi történt!

Tegnap este a Tények Extrában mutattak be egy fánkokról szóló riportot „Cukormázas fánk különlegességek” címmel, de a Mr. Funk marketingkampánya nem ott ért finisbe, hanem ma reggel a Mokkában, amikor is

A fánkok is lehetnek divatosak

címmel beszélgettek Vajna Tímea üzletasszonnyal és Gomez Norbert tulajdonossal. [Itt érdemes megjegyezni, hogy a kérdéses tévécsatorna az üzletasszony férjéé, Andy Vajnáé – a szerk.]

Amit megtudtunk: attól féltek, olajos lesz a tészta, de nem, tökéletesre sikeredett, valamint Vajna Tímea elárulta azt is, hogy melyik fánkkal lehet levenni a lábáról:

A málnás feltétes, mely málnavelővel készült.

De van gluténmentes és cukormentes verzió is. A létesítményt ma nyitják meg a nagyközönség előtt (a VIP-exkluzív-titkosmegnyitón már túl vagyunk). Nagy buli lesz: az Andy Vajna tulajdonában álló Rádió 1 élő kívánságműsorral jelentkezik a helyszínről, Illetve ingyen fánkot is kóstolhat, ugyanis azt ígérték, annyi fánk lesz, mint amennyien bejelölik a Facebookon, hogy elmennek, vagy érdeklődnek az esemény iránt. Így legalább 4000 fánkot kell ma elkészíteniük, ha bírni akarják a tempót. 

Nézze végig, hogyan mutatták be a fánkokat reggel a Mokkában. Külön felhívnánk a figyelmet Szebeni Istvánra, aki a reggeli összeállítás csúcsa volt: imádta a fánkot, láthatóan elkötelezett új vásárlót szereztek személyében. 

Vajna Tímea amúgy 3 nappal ezelőtt így kóstolta meg a saját fánkjait:

@mrfunk_budapest @gomeznorbert #donut Mr. Funk & Mrs. Bagel

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép, 

Sarka Kata pedig már mindenki előtt betekintést nyerhetett a nem hivatalos megnyitón, szerda este barátnőjével pózolt a következő hashtaggel:

#torzshely

így aki celebekre kíváncsi, mától minden reggelt a Mr. Funkban indít!