Vajna Tímea üzletasszony, és Gomez Norbert tulajdonos vállalkozása a Mr. Funk fánkozó ma nyitotta meg kapuit. Ma az egész magyar média erről szólt, a TV2-ben már a híradóban, és a reggeli magazinban is helyet kapott a cukormázas édességbolt.

Így hát mi is kénytelenek voltunk jelentkezni a helyszínről, illetve követni, mi történt október 14-én, a nagy Mr. Funk Grand Openingen, amikor is az egyszerű halandók is bebocsájtást nyertek az új üzletbe, amelyben egy kormánybiztos felesége árul édességet.

11:10 - VAJNA TÍMEA sehol

Mivel az üzletasszony nem jelent meg a helyszínen - pedig lett volna mit kérdeznünk - úgy döntöttünk, igazi funky hangulatú "funk"-okkal térünk vissza a főhadiszállásra, és Velvet kommandóstul csinálunk egy nagy Vajna-féle fánk tesztet. Ezzel jövünk délután!

10:44 - fokozott médiajelenlét

A boltátadáson jelen van a 24.hu, a HírTV, a 444.hu és az ATV is.

10:40 - Fotókat lehet készíttetni

ahol a bolttal pózolnak a látogatók, és ki is nyomtatják gyorsan.

10:22 - Vajna Tímea sehol

Mindenki őt keresi, lehet, hogy dugóba került a Mokka stúdiója és a belváros között?

10:04 - Rádió 1

Ajándékcsomaggal, fánkokkal köszöntve várja pacsizásra a hallgatókat Györke Attila műsorvezető, aki a helyszínről jelentkezett be a 96.4-es frekvencián. Ma egészen 17-ig kívánságműsor, délután már Cookyval. A rádió tulajdonosa Andy Vajna.

9:43 - Vesszen az elit

felirattal jelent meg egy ismeretlen férfi.

9:41 - Tömeg

Ilyen kígyózó tömeg várakozik a boltnyitásra. A Facebookon amúgy több, mint 4000 ember mondta azt, hogy eljön a nyitásra, vagy érdeklődik az esemény iránt.

A férfi a kép bal oldalán külön figyelmet igényel. 

9:20 - Büntetés

Sajnos az egyik fánkos autónak nem indult jól a napja.