Mark Billingham, a brit exkatona közel 18 hónapon át ténykedett Angelina Jolie és Brad Pitt biztonsági főnökeként. A férfi most egy interjúban beszélt arról, hogy milyen volt a válófélben lévő házaspár mellett élni. Elmondása szerint annyi időt töltött hat gyermekükkel, hogy idővel már az apjuknak érezte magát.

A házaspár teljesen megbízott a testőrben. Amikor egyedül maradt a gyerkekkel, oda vihette őket, ahová csak akarta. Másokkal szemben viszont már nem voltak ilyen megengedőek. Senkit nem akartak közel engedni hozzájuk, mert attól féltek, hogy emberrablók karmaiba kerülnek, akik majd váltságdíjat követelnek értük. Egy alkalommal Mark Billingham néhány új biztonsági ember felvételét javasolta, mire Angelina Joliék közölték: csak távolról figyelhetik őket, de véletlenül se kerüljenek fizikai kontaktusba velük.

A korábban Russell Crowe, Sean Penn és Tom Cruise mellett is dolgozó testőr munkaidejének jelentős részét az tette ki, hogy zaklatókat üldözött. Egy elvakult rajongó például rendszeresen követte a színésznőt, miközben egy csomó személyes jellegű fotót csinált róla. A házaspár két tagja közül mégis Brad Pitt volt az, aki komolyabb védelemre szorult, mert feleségével ellentétben őt nem igazán kedvelték az emberek.

Mark Billingham végül azért mondott fel, mert szinte semmi magánélete nem volt, és szeretett volna több időt tölteni hat gyermekével.

"17 hónap alatt csak 6 hetet voltam otthon."

Via The Daily Mail