A színésznő extravagáns ruhadarabjai mellett nemigen szoktunk szó nélkül elmenni. Felhívtuk már a figyelmét a világ legkényelmetlenebbnek tűnő gyűrűjére, amiben Golberg az Oscar-on jelent meg (ahol egyébként összetévesztették Oprah Winfrey-vel), de megmutattuk már azt is, hogy milyen cipőket tart alkalmasnak utcai viseletre és tévében szereplős alkalmakra. 

Divatérzékenységének köszönhetően már saját márkája is helyet kap a piacon, mostantól a Lord & Taylorral összeállva olyan pulóverekben utazik (átvitt értelemben is), amelyek amellett, hogy puhák, melegek és karácsonyosak, alkalmasak valami egészen másra is. Hogy mire? 

Arra, hogy a karácsony ünneplése mellett mindenki boldogan vállalja bennük saját identitását, terjedjen az a nemiségéig vagy a vallási hovatartozásáig. Kész van már egy cipzáras darab, amelyen két mikulás csókolózik egymással, egy másikon meg egy hanukát ünneplő polip feszít. Karácsonyig még kilencféle pulóvert dobnak a piacra, jövőre pedig azt tervezik, hogy lesz kwanzaa-s és ramadános pulcsi is. 

Whoopi Golberg a régi iskola híve, és azt mondja, december 1-je előtt nem illendő hordani őket, onnantól viszont simán. 

Forrás: VanityFair