tk3s xposure 16092016 xpusdlmz 0101

Előkerült egy videó Kim Kardashian ékszerrablóiról

jv
2016.10.20. 20:43

Egy térfigyelő kamera vette fel azt az öt embert, akik kirabolhatták Kim Kardashiant a párizsi divathét alatt, és több millió dollárnyi ékszerrel menekültek el. 

A TMZ tette közzé a felvételt, amin homályosan ugyan, de látszik, hogy az öt állítólagos elkövető közül három biciklin, kettő pedig gyalogosan érkezett a helyszínre, majd pontosan 49 perc múlva távoztak is. A videón egy biciklis tűnik fel, aki a kormányra akasztott táskával teker, ebben lehettek Kardashian dollármilliókat érő ékszerei. 

Viszonylag messze volt a térfigyelő kamera a lakás bejáratától, homályosan látszik mind az öt rabló. A TMZ-nek nem erősítette meg a rendőrség, hogy bármi előrépés történt volna az elkövetők felkutatásában. 

A Kardashian-rablás fontosabb részletei

Kim Kardashiant október 2-án, a párizsi divathét alatt rabolták ki egy luxusapartmanban. Az egészet megtervezhették, Kardashian ugyanis pont egyedül volt. A testvérei nélküle buliztak, a személyes testőre sem volt a lakásban. 

Az elkövetők megkötözték és a fürdőkádba rakták Kanye West feleségét, amíg összepakolták a 10 millió eurót érő ékszercsomagot. Később egy elhagyott keresztet megtaláltak a hatóságok. 

Kardashian az eset óta kerüli a nyilvánosságot, Instagramját se frissíti. A családi realityt viszont folytatja. Egyik testvére, Kourtney Kardashian is megszólalt az ügyben, elmondta, hogy nővére nincs jól, megviselték a történtek.