Ha Ryan Goslingra gondolunk, azt hisszük, hogy mindenki (pláne a nők) összevisszapisilik magukat a gyönyörűségtől, ha meglátják. Jóképű, tehetséges, és hát na: ő Ryan Gosling. Ettől a ténytől azonban nem mindenki ájul el. Nagyon nem.  

Péntek este Cunnecticut-ban tarottak egy hatalmas Szívek szállodája rajongói banzájt, ahol a sorozat vezető castingosa nosztalgiázott egyet - sajnálatos módon Ryan Gosling kárára. Arról számolt be, hogy a színész

majdnem bekerült a sorozatba, de végül kénytelenek voltak megmutatni neki, hogy merre van az ajtó.

Jami Rudovsky elmesélte, hogy annak idején, amikor ő még csak kezdő szereposztóként tevékenykedett, épp egy alacsony költségvetésű film meghallgatását tartotta. Ekkor lépett be az ajtón az akkor szőke hajat viselő Ryan Gosling.

VÁÓ!

Rudovsky úgy emlékszik a pillanatra, mint a legcsodálatosabb meghallgatásra, amit valaha látott.

Elkésett. Ezt eléggé nehezményeztem, de aztán láttam, hogy milyen rettentően tehetséges.

A történet azonban itt még korántsem ér véget. Évekkel később Rudovsky a Szívek szállodája meghallgatását tartotta, és eszébe jutott Gosling. Tiszta erőből próbálta meggyőzni a stábot arról, hogy márpedig őt be kell hívni, ha jót akarnak maguknak. Behívták.

Mondtam nekik, hogy nála jobb színészt keresve se találhatnánk. Alig vártam, hogy újra lássam.

Aztán a meghallgatáson váratlanul megjelent egy focistaszerű fiú, aki állítólag Ryan Gosling volt. A rendezőnő, Amy Sherman-Palladino a színész láttán csak ennyit kérdezett Rudovskytól:

ez most komoly? 

Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a rendezőnő nem nyűgöződött le kellőképpen, ezért megkérték a színészt, hogy távozzon. Így történt hát, hogy ez a csodálatos férfiember nem kapott szerepet a Szívek szállodájában. 

Forrás: Buzzfeed