Jól megjelenni, mindig stílusosnak lenni nem könnyű. Még nehezebb a feladat, ha az ember testalkata nagyban eltér attól, amit a többség ideálisnak fogad el, már csak azért is, mert nagyobb méretekben kisebb a választék. De szerencsére vannak olyan nők, akik nem fogják vissza magukat az öltözködésben csak azért, mert annál is testesebbek, amit Kim Kardashian nyomán formásként szoktak emlegetni manapság.

A héten például Rebel Wilson kápráztatott el mindenkit egy csillogó ruhával, és ha már ő bevállalta, gondoltuk, ennek örömére ilyen nőkből állítjuk össze ezt a heti trendet. Nekik sem egyszerű a dolguk, nekünk sem volt az – ahhoz képest, hogy ez a testalkat a hétköznapokban milyen gyakori, megdöbbentően nehéz volt találni hat olyan nőt, aki Rebel Wilson kaliberét képviseli, vagy akár túl is tesz rajta.

Rebel Wilson

Rebel Wilsonról azt kell tudni, hogy ausztrál származású színésznő-humorista, 36 éves (talán nem túlzás azt mondani, hogy kevesebbnek néz ki), és a Koszorúslányok című vígjátékban volt a legismertebb szerepe. Ez a bordóba hajlóan csillogó ruha, ami a héten rajta volt, pontosan az ellenkezője annak, amit az ilyen testalkatú nőknek ajánlani szoktak, azaz nem egy nagy zsák, ami jótékonyan csak sejteti az idomokat és méreteket, de nem mutatja meg.

Hanem egy olyan ráfeszülős fazon, amiben a karcsúbbal szoktak járni ilyen eseményekre, és pontosan látszik, hogy Rebel Wilsonnak milyen benne a teste. Ha úgy vesszük, ez egyszerűen nem áll neki jól. Ha máshonnan közelítjük meg, akkor meg miért ne venné fel azt, amit szeretne? Úgyis az a keresztneve, hogy Rebel, azaz lázadás!

Beth Ditto

Ha a testes nőkről van szó, már tíz éve az elsők között említik mindig Beth Dittót. A Gossip nevű együttessel ismertté vált énekesnő maga is használja a kövér szót saját magára, de van egy elképesztően jó és egyéni stílusa és egy rockerhez méltó attitűdje: neki senki nem mondhatja meg, hogy mibe öltözzön. Ezzel együtt például ez a gésás ruha valami fenomenálisan jópofa, miért akarná bárki is, hogy Beth Ditto ne járjon ilyenben?

Melissa McCarthy

Melissa McCarthy egy Oscarra jelölt színésznő, ő volt az egyik nő a Szellemirtókban idén nyáron, talán az ő arca a legismertebb a cikkben szereplő hat személy közül. Ő a sárgát választotta ki egy szép nyári napon, nem csak a ruhának ez a színe, hanem a cipője is sárga. De ha önnek problémája lesz ezzel a szettel, valószínűleg nem a szín lesz az, hanem megintcsak a fazon: ez ugyan nem feszül, de szintén elég konkrétan és elég előnytelenül mutat nagyjából mindent, ellenben valahogy hiányzik belőle a dacos „akkor is azt veszek fel, amit akarok”-faktor. Kattintson majd a képre mindenképpen, mert önmagában a cipő miatt is simán lehet, hogy valakinek mégis ez a szett lesz a kedvence. Talán éppen önnek?

Gabourey Sidibe

Gabourey Sidibe a másik Oscar-jelölt ebben az összeállításban, akiről a 2009-es, Precious című film sikere óta illik tudni, hogy kicsoda. Ő nemrég a New York Film Festivalra egy skót kockás, piros alapszínű szettet választott. A rúzs is ezt a színt visszhangozza, de hogy ne legyen olyan monoton az egész, itt-ott előtűnik a kosztüm alól egy fehér blúz, ami szerintünk rengeteget dob ezen az összeállításon.

Dascha Polanco

Dascha Polanco az Orange Is the New Black című, női börtönben játszódó sorozat sztárja, és a cikkben szereplő hat személy közül feltehetőleg ő a legkevésbé testes. Egyben ő a legmerészebb is: igaz, hogy a New York-i divathéten, de simán bevállalt egy olyan összeállítást, ami egy köpenyből és egy bodyból állt, ráadásul ezek közül az előbbit szinte fel se vette rendesen. Színes, változatos, meghökkentő és egy ilyen testalkatú nőtől sokkolóan merész.

Latrice Royale

Ki tetszik a legjobban?

És hatodikként nem hagyhatjuk ki a RuPaul's Drag Race nyolc éves fennállásának egyik legnépszerűbb felfedezettjét, Latrice Royale-t. Ő is volt börtönben, de nem csak egy sorozat sztorija szerint, mint Dascha Polanco, hanem tényleg, és nem is női börtönben, tekintve, hogy Latrice Royale férfinak született, férfiként él, viszont nőként, azaz transzvesztita előadóművészként dolgozik.

Az ő példája bizonyítja, hogy nem kell karcsú nőnek lenni ahhoz, hogy az ember ilyen sellőfazonú estélyikben járhasson – sőt, még csak nőnek sem kell lenni hozzá. Latrice Royale szerint ez így jó, és garantáljuk, hogy ha élőben látná őt, ön se merne vitatkozni vele. Valószínűleg nem is akarna.