Nincs egyszerű dolga a Sztárban Sztárnak, most, hogy az X-Faktor vasárnap is megy. Ráadásul a tavalyi évad nagy meglepetése, Gáspár Laci parókák helyett mentorál. Ennek ellenére még mindig igenis nézhető a műsor, bár Liptai Claudia hiányzik Majka mellől. 

Mielőtt rátérnénk Britney Spears korrekt hasonmására, Muri Enikőre, tisztázzuk, hogy a Sztárban Sztár zsűrije tényleg csak a poénok miatt ül a stúdióban. Tök fölöslegesen osztogatják a pontjaikat. Az, hogy egyszer Hajós András vagy Majka 10 helyett ad egy 9-est, legrosszabb esetben egy 8-ast, még nem csinál drámát vasárnap este.

Kicsit hiányzik egy Gáspár Laci a műsorból, de mindig akad egy-egy meglepő versenyző. Említhetjük akár Muri Enikőt, mint Solymos Tónit, vagy Kocsis Tibor Szécsi Pálját. A mai abszolút győztes viszont Nagy Adri volt, aki a múlt héten Sebestyén Mártát és népdalt kapott Ábel Anitától. Ha valami, akkor ez ért volna 10 pontot, Hajós kritikája ellenére is. De ugye röpködtek a maximális pontszámok, nehéz így rangsort állítani. 

Muri Enikő Britney Spearse nem volt az év utánzása, Ariana Grandét úgysem pipálja le a kutya se. A szerelése viszont olyannyira jól sikerült. hogy majdnem tényleg gimisnek néztük Spears fénykorából. 

Hit me baby, one more time!

Épphogy, de Muri szintén bekerült a döntőbe, Polyák Lilla esett ki. Jövő héten döntő, lehet körmöt rágni. Illetve bocsánat, dupladöntő. 

via GIPHY