tk3s 29116966

Több kérdést is felvet Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata

2016.11.14. 12:22

Harry herceg barátnője, Meghan Markle még 2013-ban adott interjút a brit Esquire-nek, amiből kiderül, hogy nem véletlen ez a kapcsolat.

Az amerikai színésznő ugyanis mindig is odáig volt a brit pasikért és a brit akcentusért. A most 35 éves Markle három évvel ezelőtt azt nyilatkozta:

Imádom, ahogy a brit pasik öltözködnek a hidegben. Los Angelesből származom, így a napszemüvegekhez és papucsokhoz szoktam hozzá. Így számomra van abban valami romantikus, ha egy férfi sálat és kötött sapkát hord. 

Meghan Markle hozzátette még, hogy egyébként azokat a apsikat szereti, akik kedvesek és van humoruk:

Ha egy pasi közeledik felém, az már jó, ha meg tud nevettetni. Az pedig rettenetesen vonzó, ha egy férfi képes arra ösztönözni, hogy fejleszd magad. H valakitől tanulni tudsz, az szexi.

Ezek szerint Harry herceg meg tudta nevettetni MArkle-t, mert hivatalosan is elismerték kapcsolatukat, sőt bizonyos támadások miatt egy közleményt is ki kellett adni, hogy hagyják már békén szerencsétlen wannabe-hercegnét.

Mondjuk ha ezek ketten tényleg összeházasodnak, akkor az több kérdést is felvet majd.
  • Egyrészt mit szól majd hozzá Erzsébet királynő, hisz Meghan Markle egyszer már volt házas – Trevor Engelson volt a férje 2011-től 2013-ig.
  • Másrészt az is kérdéses, hogy feladja-e színésznői karrierjét, hisz a sok hivatalos megjelenés és hercegnéskedés mellé valószínűleg nem lehet bepréselni egy-egy filmforgatást.

(forrás: US Weekly)