Ricky Martin az Ellen Showban mondta el, hogy ő volt a bátrabb, és előretekintőbb: megkérdezte a párját, Jwan Yosef festőművészt, hogy szeretné-e összekötni vele az életét. Nagyon ideges volt, de erőt vett magán, és bátran elővette a kis dobozt.

Van valamim a számodra!

- ezt mondta akkor.  A műsorban azzal viccelődött még, hogy milyen hülyén nézett volna ki, ha azt kérdezi, feleségül jössz-e hozzám. Kérdést kérdés követett, végül a megkért fél igent mondott.

A nők bálványA büszke meleg férfiVÉ VÁLT

Ricky Martin 2010-ben vállalta fel azt, hogy meleg, előtte a menedzsmentje tanácsára nem tette – utóbbiak szerint ártott volna karrierjének. 1999-ben a Livin' La Vida Loca-val ugyanis megismerte az egész világ, és egy elég nagy női rajongótábora jött létre.

Aztán változtak az évek és idők: 2008-ban például egy béranyától született két gyermeke, ezután két évvel végül a nyilvánossághoz intézett egy levelet, amiben bevallotta, hogy homoszexuális. Szerencsére a menedzserek jóslatával ellentétben ez nem ártott a karrierjének, inkább tovább lendítette azt. Előző komoly párkapcsolata González Abella közgazsászhoz fűzte, vele 2014-ben szakítottak.

Ricky Martin idén áprilisban egy vörösszőnyeges rendezvényen mutatta be új barátját, most pedig az Ellen Show-ban tudatta a világgal: 10 hónap járás után, el is jegyezte őt. 

Micsoda filmbe illő találkozás volt ez!

Az énekes nagy festménygyűjtő, és egy kiállításon látta meg Jwan Yosef alkotását, ami azonnal lenyűgözte, ezért felvette vele a kapcsolatot. Aztán amikor élőben is meglátta a szír származású festőt, a férfi is lenyűgözte. Már több, mint egy éve történt mindez, azóta már járnak, és pár héttel ezelőtt Martin megkérte a kezét. 

Ellen DeGeneres kérdésére elmondta, már együtt laknak, a gyerekekkel is kijön Yosef, és hamarosan összeházasodnak. 

Mi #luz.

Ricky (@ricky_martin) által közzétett fénykép,

Igazi retró buli jön

Emellett pedig bejelentette, hogy Mariah Carey, Celine Dion és a Backstreet Boys mellett ő is a Monte Carlo-i Las Vegas' Park Theater fellépője lesz.