Jó reggelt a Hortenziáknak! Ma van Budapest napja, az 1872-es nagy városösszevonások (Buda, Pest, Óbuda) után ma ült össze először Budapest Székesfőváros közgyűlése - ünnepeljünk! Meg olvassunk híreket:

  • Vajna Tímea bizony fehérjediétába kezdett - erről számol be a Hot Magazin. Éhezteti magát, három kilótól szeretne megszabadulni. "Ami a legnehezebb, hogy mindennap fánkokról álmodom" - de emellett fél a hangulatingadozásaitól is, amit a diétának köszönhető éhezés okoz. Mesélt arról is, milyen a közös élet Andy Vajnával: takarításra nem jut idő, de rendszeresen bemegy a konyhába ha kell. Van házvezetőnő, és bejárónő is, Vajna Tímea pedig csak a mosásba szól bele, mert szereti az öblítő illatát, ennek az adagolását nem hagyhatja másra. A pénznél amúgy fontosabbnak tartja azokat az emberi kapcsolatokat, amelyek tartalmat is adnak az életéhez. Még több infó Vajnánéról, a Hot Magazin mai számában; ahol olvashat Kiss Ramónáról, és arról, hogy néha túlhajtja magát, Kucsera Gábor és Tápai Szabina gyermeknevelési módszereiről (mindig utaznak és wellnesselnek), és arról is, hogy Tóth Gabi nem egy romlott lány, nem hagyja magát kihasználni.
  • Sebestyén Balázs eközben a fenti üzletasszony férjével, Andy Vajnával tárgyal a Morning Show folytatásáról. A Blikknek azt mondta, szóba jöhet a folytatásként a Rádió 1, Andy Vajna üzletember, nem fog nemet mondani azért, mert szóltak két rosszat. "Ha megtarthatjuk a szólásszabadságunkat, akár meg is egyezhetünk" - mondta Sebestyén Balázs a Morning Show folytatásáról. Közben az amerikai tulajdonos üzent: várja a csapatot vissza a mikrofon elé. A műsorvezető a Facebook oldalán reagált rá, azt mondta, ne csináljon magából bolondot a csiki-csuki játékkal. A Borsnak egy kicsit még többet beszélt arról, hogy mi lesz most az elkövetkezendő napokban: bölcsibe, oviba viszi gyerekeit, sokáig alszik majd.
  • Vince Aliz Liza (tudják, akiből La Rouxot varázsoltak a stylistok) van ma terítéken az X-Faktor mustrán a Borsnál: édesapja is különcnek tartja a lányt, nem rossz amit képvisel, csak egyedi. Egy kicsit féltették a média világától, de most már tudják, hogy jó helyre került. "Jószívű lány, intelligens és vidám. Annyi, hogy ami nem érdekli, azt lusta megtanulni, viszont rengeteget tesz má­sokért" – mondta Ernő, Liza édesapja.
  • Demcsák Zsuzsa a Story magazinnak beszélt arról, hogy lánya is örülne, ha szerelmes lenne, de olyan burkot vont maga köré, amit lehetetlen áttörnie egy férfinak. A lényeg: szellemi kihívás legyen az illető. Három éve volt szerelmes legutoljára, de akkor nagyon. Nem láthatta őket senki együtt, és titkolja, hogy ki volt az.
  • Ugyancsak a Story magazinban olvashatunk Veréb Tamásról, a miskolci származású Operettszínházas énekesről, aki egyenesen bemenetelt a Sztárban Sztár döntőjébe, és meg is nyerte azt. Mindent megbeszél szüleivel, nagyon sokat beszél édesanyjával, és vallja, hogy nélküle nem is nyerhetett volna. Önbizalomhiánnyal küzd még, anno, amikor felköltözött Budapestre, rettegett a sikertől. Azt mondja, soha nem felejti el, hogy honnan indult. Nem szeret bulizni, nem csábította el a "bűnös nagyváros": nem drogozik, nem éjszakázik, és vigyáz a hangjára.