GettyImages-611643664

Ezért fél Jennifer Lawrence a rajongóitól

2016.11.22. 11:56

Az amerikai Vanity Fair Jennifer Lawrence színésznőt tette legutóbbi száma címlapjára. A még mindig csak 26 éves színésznőt többek közt az Éhezők Viadalából ismerheti, amelyben Katniss Everdeent, a főhőst játszotta, ezen kívül pedig általában idősebb szerepekben láthatta. 2013-ban meg is kapta érte az Oscar-díját. (Amúgy ő Hollywood legjobban fizetett színésznője.)

Jennifer Lawrence friss Vanity Fair-címlapja.
Jennifer Lawrence friss Vanity Fair-címlapja.
Fotó: Címlap / Vanity Fair

Lawrence-szel természetesen interjút is készítettek, íme, néhány érdekesebb részlet.

Fél a rajongóktól

Azt hiheted, hogy ismersz, de ha túl közel jössz, [mivel] nekem egy vadidegen vagy, megijedek. [...] Nagyon védem a teremet. Sok időbe tellett, hogy képes legyek rá. De ha vacsorázom, és valaki odajön, és valaki vakuzik egyet az iPhone-ja kamerájával, azzal a személlyel nagyon udvariatlan vagyok. Akkor a többi ember az étteremben majd látja, és azt gondolja, „Ó, basszus, én ezt nem akarom”. 

Emma Stone-ról

Ő írt rám egy üzenetben, mert megadta neki a számom Woody [Harrelson színész]. Én pedig visszaírtam neki, hogy baszd meg! Na azóta nagyon jóban vagyunk!

Elmondta azt is, azóta nincs olyan nap, amikor ne váltanának pár szót SMS-ben.

GettyImages-498543554

Harisnyás Pippiről, a kutyájáról

Mániákus gazdi vagyok, totálisan megzavarodott mértékben. Ha tehetném, legszívesebben magamba raknám, és megszülném. Ha gyerekeim lennének, biztos, hogy féltékenyek lennének rá, mert jobban törődnék vele.

GettyImages-511330468

Nem szeretett koszorúslány lenni

Azt mondta, az ő esküvőjén nem lesz ilyen, és addig is, senkinek nem mond igent egy ilyen felkérésre. Úgy érzi, az ilyen túl van tolva, meg milyen már az, hogy rangsorolni kell a barátokat, hogy ki legyen az a pár kiválasztott?

Nem erősítette meg, hogy együtt lenne Darren Aronofskyval

Viszont nekünk van egy képünk, amin felettébb jól érzik magukat együtt. De hogy ki is az a Darren Aronofsky? Itt egy kicsit bővebben írtunk erről.

14714451 546441858884421 236741887300468736 n

A teljes interjú a Vanity Fairben olvasható el.

via JustJared