Az amerikai Vanity Fair Jennifer Lawrence színésznőt tette legutóbbi száma címlapjára. A még mindig csak 26 éves színésznőt többek közt az Éhezők Viadalából ismerheti, amelyben Katniss Everdeent, a főhőst játszotta, ezen kívül pedig általában idősebb szerepekben láthatta. 2013-ban meg is kapta érte az Oscar-díját. (Amúgy ő Hollywood legjobban fizetett színésznője.)

Lawrence-szel természetesen interjút is készítettek, íme, néhány érdekesebb részlet.

Fél a rajongóktól

Azt hiheted, hogy ismersz, de ha túl közel jössz, [mivel] nekem egy vadidegen vagy, megijedek. [...] Nagyon védem a teremet. Sok időbe tellett, hogy képes legyek rá. De ha vacsorázom, és valaki odajön, és valaki vakuzik egyet az iPhone-ja kamerájával, azzal a személlyel nagyon udvariatlan vagyok. Akkor a többi ember az étteremben majd látja, és azt gondolja, „Ó, basszus, én ezt nem akarom”. 

Emma Stone-ról

Ő írt rám egy üzenetben, mert megadta neki a számom Woody [Harrelson színész]. Én pedig visszaírtam neki, hogy baszd meg! Na azóta nagyon jóban vagyunk!

Elmondta azt is, azóta nincs olyan nap, amikor ne váltanának pár szót SMS-ben.

Harisnyás Pippiről, a kutyájáról

Mániákus gazdi vagyok, totálisan megzavarodott mértékben. Ha tehetném, legszívesebben magamba raknám, és megszülném. Ha gyerekeim lennének, biztos, hogy féltékenyek lennének rá, mert jobban törődnék vele.

Nem szeretett koszorúslány lenni

Azt mondta, az ő esküvőjén nem lesz ilyen, és addig is, senkinek nem mond igent egy ilyen felkérésre. Úgy érzi, az ilyen túl van tolva, meg milyen már az, hogy rangsorolni kell a barátokat, hogy ki legyen az a pár kiválasztott?

Nem erősítette meg, hogy együtt lenne Darren Aronofskyval

Viszont nekünk van egy képünk, amin felettébb jól érzik magukat együtt. De hogy ki is az a Darren Aronofsky? Itt egy kicsit bővebben írtunk erről.

14714451 546441858884421 236741887300468736 n

A teljes interjú a Vanity Fairben olvasható el.

via JustJared