Egy zavart férfit szállítottak kórházba a Los Angeles-i hatóságok, egyes újságok pedig állítják, Kanye Westről van szó. Az illetékes tűzoltósági szóvivő elmondta, hogy

orvosi segítséget kért a hívó, a férfit stabilizálták, további vizsgálatokra kórházba szállították.

Az NBC szerint Kanye West maga döntött úgy, hogy saját egészsége és biztonsága érdekében vonul kórházba, a TMZ már pszichiátriai vizsgálatokról tud, valamint kimerültségről és stresszről. A Los Angeles Timesnak megerősítették, hogy a hívás a rapper címéről érkezett.

Voltak előjelei a fenti problémáknak: a hétvégén például Sacramento-i koncertjét szakította félbe váratlanul, azóta pedig az egész turnéját lemondta. Személyes problémáinak is hangot adott: sérelmezte, hogy barátja Jay-Z meg sem látogatta őket a múlt hónapban történt rablás után, Mark Zuckenberggel a Facebook alapítójával pedig elszámolási vitája van.

Minden a rablással kezdődött

A fura események sora az október eleji rablással kezdődött: ekkor Kim Kardashiant, Kanye West feleségét fegyveres rablók támadták meg saját hotelszobájában egy párizsi divatbemutató alatt.

Azóta próbálják találgatni, hogy kik lehettek a fegyveres férfiak, akik egy drága ékszert vittek magukkal, Kardashiant pedig megkötözték és a fürdőkádban hagyták. Az eset kapcsán az egész család megtört, kerülik a nyilvánosságot.

GettyImages-597606072 master

via BBC