GettyImages-587767500 master

Mariah Carey most már nyilvánosan is vállalja új barátját

2016.12.02. 13:16

Mariah Carey és kedvenc táncosa, Bryan Tanaka kapcsolatáról már írtunk, de legutóbb még csak találgatni tudtunk, hogy mi van közöttük. Most már kiderült az is, hogy a kapcsolatuk sokkal komolyabb, mint azt gondoltuk.

Az énekesnő még csak 1 hónapja bontotta fel a jegyességet az ausztrál milliárdos James Packerrel, de most már biztos, hogy megvan az új partnere, a nála 13 évvel fiatalabb Bryan Tanaka személyében. (Carey eközben jelenleg is pereskedik az egykori vőlegényével az eljegyzési gyűrűje miatt.) A Daily Mailen láttunk egy szép fotósorozatot arról, ahogyan az óceánparton szeretik egymást a fiatalemberrel – akit az alábbi képen, napszemüvegben láthatnak az énekesnő mellett. A pár szaladgál, ölelkezik, strandol, idillien.

Más: az énekesnő az E!News-nak adott egy interjút, amelyből az is kiderült, hogy gyakorlatilag a semmiből építette fel a zenei karrierjét (részleteket itt olvashat). Mielőtt világszerte ismert lett, a földön aludt, egy ócska matracon, és onnan küldözgette a demóit különböző kiadóknak. Végül a Sony felfedezte, és kiadta első lemezét– a többi már történelem. 

Via Daily Mail