Amint arra a fenti borítókép jó példa, Debbie Harry stílusa mindig is meghökkentő volt. Na de ezen a héten, 71 évesen a Blondie együttes legendás énekesnője úgy jelent meg egy eseményen, hogy rögtön tudtuk, hogy ezt nem hagyhatjuk ki a heti trendből. Konzervatívabb ízlésűek simán rámondanák, hogy elment az esze, de talán nem ez a helyzet, hiszen egyáltalán nem Debbie Harry az egyetlen, akinek fura húzásai vannak a divatban manapság. Szóval hat megdöbbentő öltözéket szedtünk össze önnek erről a hétről, nézze végig őket, aztán szavazzon a kedvencére!

Debbie Harry

Már lassan két éve, hogy a retinánkba égett Cynthia Dictator hajdressze, és ez a kellemesen traumatikus élmény most tiszta erőből bevillant. Mondjuk Debbie Harryt legutóbb a RuPaul's Drag Race travivetélkedő vendégzsűritagjaként láttuk, ami után nem kéne, hogy meglepetés legyen, hogy az énekesnő kedveli a vendéghajakat. Na de ennyire? Még a kabátjáról is lóg kicsit undorítóan hosszan és kétféle árnyalatban. Pörgött-forgott a fotósoknak, hogy teljes legyen az élmény, ha a képre kattint, a fotógalériában többet láthat ebből a csodából!

Daniel Lismore

Manapság ha az ember fel akarja venni a versenyt a profi furánöltözőkkel, akkor először is Daniel Lismore-t kell lepipálnia. A fejdísze minket a cserebogarak csápjaira emlékeztet, de a többi ruhadarabját egyáltalán nem tudjuk kötni semmihez. De persze pont ez benne a lenyűgöző, Debby Harry emelett például szinte hétköznapinak néz ki. Ha Daniel Lismore-ról nem látta ezt az összeállításunkat, akkor itt az ideje, hogy belenézzen!

Lulu Kennedy

Lulu Kennedyt talán úgy a legkönnyebb bemutatni, ha azt mondjuk róla, hogy ő az alternatív Anna Wintour. Avantgárd divatmagazinokat szerkeszt Londonban, és ennek megfelelően volt felöltözve a héten a Sunday Times Style karácsonyi partijára. (Döbbenet, hogy már itt is van a céges évvégi bulik időszaka!) Minták és színek kakofóniája harsog Lulu Kennedy összeállításáról annak ellenére, hogy az alapszín fekete. Mindenképpen kattintson a képre, mert ez az összeállítás a pöttyös táskával és csizmával együtt üt csak igazán!

Jillian Hervey

Őt többek között azért nem hagyhattuk ki az összeállításból, hogy megmutassuk, hogy nem csak Debby Harry rajong a nagy hajakért. Jillian Hervey egy énekesnő és egyben Vanessa Williams lánya – a blézere egészen váratlan helyeken is ki van vágva (a várt helyeken meg főleg), de ez a gigantikus, fenékig érő copf az, amiről az ember nem tudja a szemét levenni.

Jaime King

Jaime Kingből csak a sztori egyik fele látszik a fenti fotórészleten. Ennyiből úgy tűnik, mintha csak egy átlagos luxushippi-jelmez lenne rajta, ami persze már önmagában felvet néhány kérdést, hiszen a hozzá hasonló, gazdag sztárok minek flörtölnek a hippistílussal, amikor az pont az ő életvitelük ellenkezőjéről szól. Na de a fenti szetthez King egy olyan trapéznadrágot vett, ami már szinte nadrágszoknya, és utoljára a '90-es évek végén láttunk ilyeneket neonszínűben technórajongókon. Ezt az összeállítást így és most nem igazán lehet hova tenni. De pont ez benne a jó.

Lady Gaga

Ki a legjobb?

Nincs éppen fényévekre a hippistílustól szegény Lady Gaga eheti szettje sem. Mondjuk ha az énekesnő karrierje még egy ideig ugyanilyen meredeken ível lefelé, mint az utóbbi pár évben, akkor lassan tényleg az utcazenélésnél találja magát, de egyelőre még luxushotelekből való távozás közben fényképezik, miközben minden bizonnyal azon gondolkozik, hogy vajon hogyan vegye rá az embereket, hogy meghallgassák októberben gyakorlatilag visszhang nélkül megjelent albumát.

A nagy rózsaszín kalap utal egyébként erre a Joanne című lemezre, de ha meglátja a teljes fotót, ön a cipőtől fog sokkot kapni, az ugyanis azokat a bizarr kreációkat idézi, amiket az énekesnő öt évvel ezelőtt, még fénykorában hordott. Dehát úgy látszik, egy-egy bizarr cipő 2016-ban már nem elég Lady Gagának a sikerhez – vagy önnek mégiscsak ő lett a kedvence az eheti kínálatból? Válasszon, szavazzon!