Több okból is különleges esemény volt a Chanel keddi, párizsi divatbemutatója, de amin mi a leginkább meghökkentünk, az volt, hogy Willow Smith mennyire csinos volt itt. De az is feltűnt, hogy milyen sokan összejöttek a híres szülőkkel rendelkező modellek közül, főleg, hogy a héten volt egy másik hasonló esemény New Yorkban. Szóval ezek a körülmények kényszerítőleg hatottak: muszáj volt a heti trendet ezúttal celebgyerekekből összeállítani. Nézzük őket – önnek ki a kedvence?

Willow Smith

Rögtön Willow Smithszel kezdjük, akinek az édesapja Will Smith, az édesanyja pedig Jada Pinkett Smith. Utóbbi el is kísérte a héten Párizsba az eddig leginkább énekesnőként ismert lányt, akivel kapcsolatban folyton azon hüledeztek a lapok, hogy szegény milyen szerencsétlenül néz ki. Hát ennek a korszaknak a jelek szerint vége, a 16 éves Willow Smith ugyanis döbbenetesen és nőiesen csinos volt ezen az estén, kattintson csak a fotóra!

Lily-Rose Depp

Vanessa Paradis és Johnny Depp egyszerre két virágról nevezték el 1999-ben született lányukat, és bejött a jóslat, mert Lily-Rose Deppet annyira szépnek tartják, hogy 17 évesen már befutott modellnek mondhatja magát. Ő is ott volt Párizsban ezen a Chanel-eseményen, ahova Smithék is hivatalosak voltak, csak Lily-Rose Depp vonult is a divatbemutatón, ráadásul egy olyan ruhában, ami kicsit régies is, de közben modern hasvillantós egyben. Na nem mintha Lily-Rose Deppnek lenne hasa, amit villantani lehet.

Georgia May Jagger

Szintén felvonult a Chanel mikulásnapi eseményén Mick Jagger lánya, Georgia May Jagger. Tette ezt méghozzá egy klasszikus fazonú, fekete Chanel-kosztümben, amiben akár gyászoló vígözvegynek is tűnhetett volna, de szerencsére egy olyan nadrág van hozzá, ami ellensúlyozza ezt az effektust.

Zoe Kravitz

Zoe Kravitzről, azaz Lenny Kravitz lányáról tudjuk már egy ideje, hogy nagyon dögös nő lett belőle, de ő maga is gondoskodik néha arról, hogy ezt nehogy bárki elfelejtse. Lassan minden második heti trendbe bekerül valaki egy ilyen áttetszős szettel, de Zoe Kravitz most aztán tényleg a semmit vette rá a semmire, gyakorlatilag csak egy nagyibugyi van rajta. Ja, meg szőke is lett. Mindezeket egyébként egy Coach nevű márka rendezvényén láthattuk csütörtökön.

Riley Keough

Ugyanezen a rendezvényen ott volt Riley Keough színésznő is, akinek a neve lehet, hogy nem rémlik, de az arca biztosan, mert baromira hasonlít édesanyjára, Lisa Marie Presley-re. Igen, Riley Keough Priscilla és Elvis Presley unokája, aki ebben a minőségében egy vagány-csinos, csúcsosvállú miniruhát választott erre az eheti eseményre nagy rózsákkal, fekete bokacsizmával és lófarokkal. Ő is az utóbbi időben váltott át szőkére mellesleg.

Lily Collins

Ki a legszebb?

És a hatodik celebgyerek ebben a heti trendben Phil Collins énekes lánya, Lily. Őt december elsején fotózták ebben a valóban télies hangulatú ruhában, akár a Jégvarázs egyik hercegnője is viselhetné ezt. A Santa Barbara-i filmfesztiválon volt ő, és egészen konkrétan azért rendezték ezt az eseményt, hogy Warren Beatty életműve előtt tisztelegjenek.

Érdekes, hogy Lily Collins ennyire minimális sminket választott ehhez a királykisasszonyos ruhához, plusz távolítja az összhatást a mesejátékok világától az, hogy a haja mintha nem is lenne megcsinálva, csak elég szimplán össze van fogva. Semmi konty, egyenesítés vagy hasonló faksznik.

Na, a hat közül ezen a héten most ki tetszik önnek a legjobban?