Alig két héttel összeomlása után kiengedték Kanye Westet a kórházból. Már a hétvégén is voltak pletykák arról, hogy több helyen előfordult, - köztük egy kiállításon, illetve barátai körében is látták kerékpározni - most már fotó is van arról, ahogy New York utcáit járja.

A hírek először arról szóltak, hogy Kim Kardashian kirablása kavarta fel a rappert, utána édesanyja halálának évfordulójáról is beszéltek informátorok, hogy ez áll a kényszerpihenő hátterében. Itt azt hittük, hogy ezután nem lehet rosszabb, hiszen felesége gondosan ápolta.

Ezzel szemben most azt állítják, nincs köztük minden rendben, egy közeli barát válást emleget, más informátorok pedig úgy látták, hogy

a kórházban is elég feldúlt volt Kardashian,

csúnyán, dühösen beszéltek egymással, mert Kanye West nem volt hajlandó nyugton maradni, el akarta hagyni a kényszerpihenőt.

Kardashian cáfolta, hogy válni akar, West pedig azt, hogy családja átköltözött volna anyósáékhoz, a név nélküli források viszont azt állítják, hogy mindkét hír igaz:

a kiscsalád Kris Jenneréknél lakik manapság, a rappertől távol.

Kardashian ugyanis biztonságban akarta tudni a gyerekeket, és esze ágában sincs együtt élni Westtel a jövőben.

Vissza Párizsba

A párizsi rablás kapcsán megszólalt a francia rendőrség: két hónap nyomozás után közel járnak ahhoz, hogy kiderítsék, kik voltak Kim Kardashian kirablói. De ugyannakor még nagyon sok bizonyítékot kell szerezni, amitől elhúzódhat az egész ügy. Hónapokig, akár évekig is. Tehát hol tartanak? Sehol. A fejleményekről azért folyamatosan tájékoztatják a tévés személyiség menedzsmentjét.

via USWeekly