Jeffree Star énekesként lett híres, még a MySpace-en futott be, de azóta inkább Youtube-sztárként talál magának közönséget, plusz ha engedik, modellkedik, meg csinált egy kozmetikumcéget, ami a jelek szerint elég jól megy. Jeffree Star az extravagáns férfidivat és a transzvesztitizmus közötti határsávon egyensúlyoz, 31 éves, és úgy érezzük, hogy az alábbi videójába önnek is érdemes beletekinteni.

Miközben az autópornónak is beillő képsorokat figyeli, gondolkozzon azon, hogy ezért vajon fizetett-e a BMW Jeffree Starnak, vagy inkább éppen, hogy úgy érzi, hogy ez egy ellenreklám, szóval kizárt, hogy a BMW ezért még fizetne is.

Néhány érdekesség a videóból:

  • Jeffree Star új autójához nem is kell a slusszkulcs.
  • Jeffree Star új autója egy hibrid, és nagyon csöndes.
  • Kicsi a csomagtartója, de Jeffree Star úgyse a közértbe akar vele járni.
  • Ez már Jeffree Star második ilyenje, mert az elsőt tavasszal totálkárosra törte.
  • Jeffree Star saját bevallása szerint a kozmetikumokon kívül még két dolgot szeret annyira, mint az autókat: „a faszt és a marihuánát”.
  • Ha ön Los Angelesben jártában-keltében meglátja a Barbie BMW-t, dudáljon nyugodtan és integessen, mert Jeffree Star szereti, ha felismerik! És hát erről az autóról elég könnyen fel lehet ismerni.

Ön szerint?

FONTOS FIgyelmeztetés jeffree startól!

A videó végén elhangzik, hogy az anyagi dolgok igazából nem jelentenek semmit, és Jeffree Star hisz abban, hogy

attól senki nem menőbb, hogy jobb autója van.

De azért ha valaki izzadtsággal és véres verejtékkel megdolgozott a pénzéért, mint ahogy erre Jeffree Star is példát mutatott, akkor miért ne lepje meg magát néha valami aprósággal a jól végzett munka jutalmaként.

Köszönjük, Jeffree Star.