Kate Beckinsale és Michael Sheen még 1995-ben kezdtek járni, 8 évig voltak együtt és született egy lányuk, Lily Mo Sheen. A pár híresen könnyedén vette a szakítást, közeli barátok maradtak. Annyira, hogy Sheen néhány napja az Instagramon kapta fel Beckinsale-t, amikor kiderült, hogy a lányukat felvették a főiskolára. Most az Eonline kérdezte a színésznőt, hogy megy náluk, nincs-e sértődés, hogy ilyen jóban vannak az exek. 

Hát a hálaadást a barátnője házában töltöttük, a karácsony pedig nálunk lesz. Mi tényleg szeretünk együtt lógni, szóval ez nem úgy megy, hogy 'ú, most ki kapja Lilyt?' vagy ilyesmi. Inkább, hogy 'na, kihez megyünk?'

Sheenék 1995-ben ismerkedtek meg, hamar összeköltöztek, majd 1999-ben született meg a kislányuk. 2003-ban Kate Beckinsale összejött az Underworld rendezőjével, Len Wisemannel (2015-ben mentek szét, Wiseman 2016-ban adta be a válókeresetet) A szakítás után jó barátok lettek. Michael Sheen 2014 óta Sarah Silvermannel jár. 

Először is, válassz jól. Másodszor, mind a ketten éreztük, hogy tökéletesen egyet értünk, mi lenne a legjobb Lilynek. Nagyon rossz lett volna neki, ha utáljuk egymást és veszekzünk. Azt hiszem nagyon hasonló a humorunk, és a humor nagyon sok rossztól menthet meg és segíthet át. [...] Igazából nagyon szeretem őt. Ő a családom. 21 éves korom óta ismerem, szóval családtag. 

– mondta Beckinsale Sheenről

(Cover: Michael Sheen, Kate Beckinsale és Sarah Silverman)