Már csak kettőt kell aludni, hogy megjöjjön végre a Jézuska, aki havat szinte egész biztosan nem fog hozni magával, de ez legyen a legnagyobb probléma. Ami az időjárást illeti: cudar egy idő lesz, egész nap -4 és -1 fok között fog stagnálni a hőmérséklet, amit némi ónos eső is megbolondíthat.

Most pedig jöjjenek a hírek!

A Blikk írja a legújabb fejleményt Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi perével kapcsolatban, hogy találtak egy közte és a vízművek között kötött szerződést, amin a szakértői vizsgálatok szerint hamis aláírás szerepel. Ez nem a zenészt terheli, sőt, mivel a szerződés keltekor bizonyíthatóan nem tartózkodott Magyarországon, ezért ez az ellene felhozott bizonyíték hamis. 

Azt nem tűrjük, hogy hamis bizonyítékokkal próbáljanak befeketíteni, megvádolni. Koncepciós eljárás folyik ellenem, itt nem az igazság kiderítése a cél.

- mondta Galambos Lajos.

Az ügyészségnek 30 napja van eldöntenie, hogy elegendő bizonyíték áll-e rendelkezésre a víz- és áramlopás ügyében. 

A Bors Gesztesi Károly ittas vezetésének ügyét görgeti tovább. Novemberben történt az eset, a nyomozást most lezárták, a rendőrség vádemelést javasol.

A végére pedig, a karácsonyi hangulat kedvéért most megtudhatja, hogy honnan szerzik Schobert Norberték a fájukat. Hát bérlik. 

Elmondjuk, mekkora legyen, a miénk általában háromméteres, és hogy milyen stílusú, színű díszítés kerüljön rá. Nálunk tényleg a Jézuska hozza a karácsonyfát, mert elvisszük a gyerekeket korcsolyázni, és mire hazaérünk, ott áll feldíszítve csodaszép pompában. Még a szállítással sem kell foglalkoznunk!  Nem akarok több kivágott fát. Régen volt, majd váltottunk műfenyőre. Nem szerettünk bíbelődni az összeszerelésével, izzókkal, díszekkel. Megőrül az ember, mire végez. Vagy ugyanazokat a díszeket nézed minden évben, vagy súlyos pénzért újat vásárolsz, aztán tárolhatod. A mi megoldásunk körülbelül százezer forintos tétel, annyi, mintha vennénk egy műfenyőt díszekkel. Jó érzés legalább egy fenyőfát megmenteni.

- mondta a Borsnak Schobert Norbert.