Carrie Fishert december 23-án szállították kórházba, miután szívrohamot kapott egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőgép fedélzetén. Négy nappal később halt meg, 60 éves volt.

Csillagok háborúja Leia hercegnőjeként híressé vált színésznőt nagyon szerették a kollégái, számos híresség búcsúzott el tőle nyilvánosan is az interneten keresztül. A legtöbbet mi is összeszedtük, így nem hagyhattuk figyelmen kívül a színésznő Gary nevű kutyájának Twitter-bejegyzéseit sem, elvégre ők ketten rettentő közel álltak egymáshoz.

Az nyilvánvaló, hogy nem személyesen Gary kezeli a fiókját, de minden rajongó joggal feltételezte, hogy ugyanaz a személy áll mögötte, aki a hivatalos Instagram-fiók mögött, évek óta. Most azonban kiderült, hogy 

az online-Gary csak egy sima rajongó által kreált oldal, semmi köze a színésznőhöz, a családjához vagy ahhoz, aki Instagramon tevékenykedik a kutya nevében már régóta, hivatalosan. 

A Garyt alakító rajongó tweet-jét sokan megosztották az utóbbi napokban, rengeteg lájkot is kapott. A bejegyzésben a kutya látható, amint az ablakon nézelődik ki, alatta a követező felirattal: 

Én mindig várni fogok rád... 

Miután nekiszegezték a kérdést, hogy ki is ő valójában, nem titkolta, hogy csak egy egyszerű rajongó, aki Fishert és Garyt is nagyon szereti. Az oldalt 2014-ben hozta létre, amikor realizálta, hogy szegény kutyának nincs Twittere. Érezhetően nem érti, miért számít, hogy ki van a posztok mögött valójában.

Carrie Fisher gyakran megosztotta a tweet-jeimet, sőt, még interjúkban is beszélt az oldalról, amit én hatalmas megtiszteltetésnek éltem meg. Eredetileg nagyrészt vicceskedős, aranyos dolgokat posztoltam Gary nevében, de ami most történt, azt nem hagyhattam figyelmen kívül. Csak leírtam, amit Gary érezhetett.

- írta erről az ismeretlen rajongó, és hozzátette, hogy soha nem játszotta el, hogy bármi köze lenne Fisherhez, a családjához vagy bárkihez, aki közel állt hozzá. 

Csak egy rajongó vagyok, aki imádja Carrie-t és Garyt is, és remélem, van, akinek segíthettem ezzel feldolgozni ezt a szörnyű tragédiát.

Forrás: Page Six