Gábor Zsazsa férje majdnem egész Hollywood-ot borította ki azzal, hogy néhai felesége halálával kapcsolatban kicsit többet szerepel a médiában a kelleténél.

Frédéric Prinz von Anhalt eszerint megszellőztetett egy közleményt, amelyen olyan hírességek szerepelnek, akik állítólag jelen lesznek a Good Shepherd templomban tartott, pénteki szertartáson. 

Azért az állítólag, mert nem tudni, hogy ezek az emberek (Kris Jenner, Larry King, George Hamilton, Kathy Hilton, Carol Channing és Quincy Jones) egyáltalán kaptak-e meghívót a temetésre vagy a férj csak a nevükkel próbálja odavonzani a sajtót. 

Edward Lozzi, Zsazsa egykori publicistája az utóbbiban hisz, és gyakorlatilag azóta őrjöng, amióta a lista nyilvánosságra került. Azt mondja, hogy 

az egész temetés nem egyéb, mint egy csalással megszervezett, hitvány cirkusz.

Azt állítja, hogy a férj nem csak arról adott ki sajtóközleményt, hogy kiket hívott meg, hanem ezen felül még felkeresett egy rakat újságírót és videóst, mindezt csakis azért, hogy saját magát sztárolja, és hogy az elkészült anyagokat majd a temetés után könnyedén pénzzé tehesse. 

Akart egy utolsó partyt, amivel még a lehető legtöbb pénzt kiszedheti a feleségéből. Zsazsa mindig is az aranytojást tojó tyúkja volt. 

- mondta Lozzi, akinek arról is pontos értesülései vannak, hogy Prinz von Anhalt a Gábor Zsazsáról készült utolsó fotókkal is nagyban üzletel.

A publicista januárra bensőséges összejövetelt tervez a néhai díva tiszteletére, ahol az igazi barátai köszönhetnek majd el tőle. 

Forrás: Page Six