A tavaly január nagyon nehezen indult Céline Dion többszörös Grammy-díjas kanadai énekesnő számára, ugyanis először férjét vesztette el, aki torokrákban halt meg, majd pár nappal később bátyja is elhunyt. Nem sokkal később egy koncertjén nem is bírta tartani magát, elérzékenyült, és több percig a férjéről mesélt. Neki ő volt az igazi, minden percben úgy érezte magát, mintha az első randin lenne.

Az énekesnő elmúlt egy évéről egy átfogó videó készült YouTube csatornájára, amiben láthatjuk, hogyan vette fel a küzdelmet az élettel, és hogyan telt számára 2016 a férje nélkül. A megindító kisfilmben azt is láthatjuk, hogy mint egy hamvaiból feltámadó főnixmadár, Céline Dion teljesen újjáépítette magát. A videó végén egy kis idézetben férjének is üzen:

A hangom nem rezonál nélküled [...] A gyerekkori álmomat váltottad valóra. Remélem én is inspiráltalak téged, hogy elérd a sajátjaid.

Céline Dion életútját itt szedtük össze, ahol a sikerre vezető útról, csúcsra éréséről, és személyes tragédiáiról is olvashat.